TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bu Sene Şampiyon Kim Olur?

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Bu Sene Şampiyon Kim Olur?

Mesaj avsu07 » 11 Tem 2011, 11:44

Henüz daha mürekkebimiz kurumadan, Futbol Federasyonu eski başkanı Mahmut Özgener, Ankaragücü kalecisi Serdar Kulbilge, Futbol Federasyonu başkan yardımcısı ve Ankaragücü eski yönetcisi Mümtaz Karakaya gözaltına alındı. Yani operasyon sadece Fenarbahçe için yapılmıyormuş. Fenerbahçe'li dostlarım için içim kan ağlasa da yapılması gerekenler yapılıyor. Henüz kimin hangi suçtan ötürü suçlandığını bilmiyoruz. İddianame hazırlanıp mahkemeye sunulmadan da bilme imkanımız yok. Umarım yargılama sonrası hepsi beraat eder ancak bu temennimin gerçekleşmesi imkansız gibi. Bu kadar kudretli adamı elde ciddi ve açık delil olmadan gözaltına almak veya tutuklamak çok zordur. Sonuçta bir şey çıkmaz ise bu operasyonu yapanlar bedelini ödeyemeyecekleri faturalar ile karşılaşırlar ve hiç kimse bunu göze alamaz. Üzücü...
Kullanıcı avatarı
avsu07

Mesaj Archezia » 11 Tem 2011, 14:23

Avsu07, yazdıklarınızı sonuna kadar okudum. Benim de anlatmaya çalıştığım bu şekilde(rasyonel) düşünmemiz gerektiğiydi. Umarım futbol dışında da var olan bu tarz oluşumlar olabildiğince durdurulur ve yine umarım söz konusu kişiler böyle hatalar yapmamışlardır.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj yakuza » 11 Tem 2011, 15:43

Saat forumunda futbolun tartışılmaması gerektiğini, daha doğrusu hiç bir forumda siyaset, futbol ve din tartışılmaması gerektiğini düşündüğümden ve ayrıyeten tansiyonun çok yüksek olması sebebiyle ben de buraya yazı yazmak istemedim. Ama maalesef insan bir müddet sonra içine atamıyor. Sayın avsu07 sizden değerli olmasın antu'da da bir çok hukukçu mevcut. Onlar da sizin söylediklerinizden farklı yaklaşıyorlar bu konuya. Benim burda onların ağzından savunma yapmam doğru olmaz. Belki bir ara uğrayıp değerli fikirlerinizi orda da paylaşmak istersiniz misafir kullanıcı olarak. Nasıl olsa her gün binlerce "gizli ziyaretçi" geliyor foruma.

Bütün olayları bırakıp sadece dün akşamki yürüyüşe değinmek gerekirse; Şaşkınbakkal'da başlayan yürüyüş stada kadar devam etti. Medyanın yazdığı gibi de 15 bin kişi falan yoktu. Hiç bir medya organı nedense orada olmadığı için yeterli görüntü yok şu an. Sadece apartmanlardan çekilen amatör görüntüer var kısa kısa. Kesinlikle rakam 100 bin civarıdır. Çiftehavuzlardan bakılınca ne önde kızıltopraktaki grup ne de göztepe gözüküyordu. Köprüye ilerlemeye karar verilmesi tamamen doğaçlama verilen bir karardı. İnsanlar isyanlarını bir şekilde dile getirmek istediler. Akabinde polisin şiddetli müdahalesiyle karşı karşıya kaldık. Grubun ön taraflarında yer alan biri olarak şunu söyliyim gerçekten kaos ortamı vardı. Daha önce bir çok defa biber gazı ile tanışıklığım olmasına rağmen, yer ve rüzgarın da etkisiyle çok kötü etkilendim. Biber gazından etkilenlerin arasında 60 yaşlarında teyzeler, çocuklar ve kadınlar da vardı. Tabiki izinsiz Boğaz Köprüsü'ne yürümek yasala aykırıdır. Herkes bunun bilincinde zaten. Ama polisin buradan ileriye devam edemezsiniz şeklinde anons yapması gerekirdi. Uyarı yapılmadan bu kadar sert bir müdahale ancak böyle bir polis devletinde olur. Zaten taşkınlık yapmadan ilerlerken polis otobüsü içinden bize tahrik edici hareketler ve küfürler vardı. Böyle sonlanıcağı belliydi.

Komplo konusuna gelince de; komplo teorileri kurmayalım derken saftirik olmanın da anlamı yok. Alttaki yazı ülkemizde basılmadan toplatılan bir kitabın ilk sayfasından. Hangisi olduğunu tahmin ediyorsunuzdur. Okumadıysanız tavsiye ederim. Gerçi bu yazı Martin Niemöller'den bir alıntı ama bize de uyuyor.

“Naziler komünistler için geldiğinde sesimi çıkarmadım; çünkü komünist değildim.
Sosyal demokratları içeri tıktıklarında sesimi çıkarmadım; çünkü sosyal demokrat değildim.
Sonra sendikacılar için geldiler, bir şey söylemedim; çünkü sendikacı
...değildim.
Benim için geldiklerinde, sesini çıkartacak kimse kalmamıştı”.
-Martin Niemöller-
Kullanıcı avatarı
yakuza

Mesaj yakuza » 11 Tem 2011, 15:53

Ayriyeten Fenerbahçe taraftarını öfkelendiren bir olay da kanıtlanmamış suçların bütün medya organları tarafından Fenerbahçe'nin bu suçları işlemiş gibi göstermesidir. Olay savcılıktayken medya ve emniyet Fenerbahçe'yi suçlu buldu. Sizin daha iyi bileceğiniz gibi adı üstünde savcılık. Yani sav, iddia. "Suçu ispatlanana kadar herkes masumdur" sözü çiğnenmiş, emniyetin Fenerbahçe şike yapmıştır sözüyle de hukuksal sürece müdahele edilmiştir.

Bir de şöyle bir alıntı var belki ilginizi çeker:

"Balyoz soruşturmasında görevden alınan Mehmet Berk, Emniyet Müdürü Hanefi Avcı’ya dava açmıştı. Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı, şimdi şike operasyonunun başında.

Son dönemde birçok siyasi davada ön plana çıkan savcı Mehmet Berk, spor dünyasını sarsan tarihi soruşturmanın baş aktörü konumunda…

2004’te Cizre Cumhuriyet Savcılığı’na atanan Berk, 2006’da Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu kararnamesi ile Silivri’ye atandı. Burada önemli operasyonlara imza atan isim, 2008’den bu yana ‘Özel Yetkili’ olarak İstanbul’da görevli.

Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk, şike soruşturmasını yürütüyor. Daha önce ‘Balyoz’ soruşturmasında görev alan, ancak İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin tarafından görevden alınan iki isimden biri olan Berk, Emniyet Müdürü Hanefi Avcı’nın yazdığı ‘Haliçte Yaşayan Simonlar’ adlı kitapla birlikte tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Kitabın bazı bölümlerinde ismi yer alan Berk, uzun süre eleştiri konusu olmuştu. Ağır ithamlarla karşı karşıya kalan savcı, “İddiaların biri ispatlansın, o gün istifa ederim” demişti.

100 bin TL’lik dava
Berk, ‘şeref ve saygınlığı rencide edildiği’ gerekçesiyle kitabın, piyasadan toplatılmasını istemiş, aynı zamanda Hanefi Avcı’ya 100 bin TL’lik maddi tazminat davası açmıştı.

KİTAPTA BERK’İN İSMİ 16 KEZ GEÇİYOR

Hanefi Avcı’nın “Haliç’te Yaşayan Simonlar Dün Devlet Bugün Cemaat” adlı kitabında “Savcı Mehmet Berk’in Fethullah Gülen cemaatinin mensubu olduğunun” iddia edildiği ve Gülen’den 8 kez bahsedilirken Berk’in isminin 16 kez geçtiği belirtilen dilekçede, Berk’in açıkça hedef haline getirildiği ifade edildi.

Son dönemin merak edilen isimlerinden biri olan Mehmet Berk, bu kez ise tüm Türkiye’yi sarsan tarihi şike soruşturmasının başında yer alıyor. Gözler, bilgi ve belgelerin toplandığı bu isimde olacak."
Kullanıcı avatarı
yakuza

Mesaj Clk » 11 Tem 2011, 16:37

Arkadaslar,

bugüne kadar yöneticilik vasiflarimi hic kullanmadim. Diger yönetici arkadaslar da kullanmak istemedigimi gayet iyi bilirler. Ancak, burada yazilanlara bakinca yöneticilerin konuyu kapatmasina yönelik bir baski görüyorum.

Neden mi? Konuyu en bastan kapatabilir ve bu noktalara gelmesine engel olabilirdik. Bunu yapmadik, cünkü her sahsin konu ile ilgili söyleyecegi birseyleri olduguna inandik. Ancak, son mesajlar icerisinde isimlerin gecmesi, yargi makamlarinin fonksiyonlarinin tartisilir hale gelmesi olayin sike olayindan cikip baska noktalara kaymasi beni bu mesaja yazmaya mecbur birakti.

Forum dostlari, bu baslik konu disi bir baslik ve amac eglence. Daha önce ki mesajlarim da da yazdigim gibi futbol bir amac degil eglenmek icin bir arac. Lütfen bu baslik altina siyasi yada yarginin isleyisini elestirici mesajlar yazmayalim. Konu ne olursa olsun, ayni fikirde olmak yada tamamen farkli bir görüsü desteklemek herkesin hakki ancak forum kurallari cercevesinde....

Yukari da yazilmis olan mesajlarin bazilari kaldirilabilir. Herhangi bir müdehalede bulunmadan önce diger yönetici arkadaslar ile görüsüp hangi mesajlarin kalip hangilerinin silinecegine karar verilecektir.

Hepinize anlayisi icin tesekkür ederim.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj yakuza » 11 Tem 2011, 17:11

Sayın clk, dediğiniz gibi bu başlık belki de en baştan engellenmeliydi. Daha önce belirttiğim gibi bu forumda futbol konulu bir başlık açmak pek doğru gelmiyor. İyi niyetli düşünüp tatlı tatlı atışmaların yer alacağını düşündüğünüzden eminim. Fakat maalesef öyle olmadı. Futbol kimisine göre araçtır kimisine göre amaçtır. Bazılarına göre de "Futbol yalnızca futbol değildir."

Sanırım ikinci mesajımın alntı bölümünden bahsediyorsunuz. Evet isimler geçiyor ama bu isimler google'da yaplan 2sn lik bir arama ile de bulabilirsiniz. Ayrıca isimlerle ilgili bölüm alıntı. Bunun yanında eleştiri yapmayı seven biri olarak her türlü eleştiriyi (sınırlar içinde kalmak kaydıyla) savunmanızı beklerdim. Benden önceki mesajlarda da gerek açık gerek kapalı bir biçimde kişilere eleştri var. İsim vermiyim ozaman tekrardan; H.U, Y.D, M.A.A ve başkanımız konusunda da eleştriler de bulunulmuştur.

Amaç düşüncelerimizi demokratik bir şekilde baskıyla karşılaşmadan paylaşmak. Silme talebinizi sansür olarak algılamak istemiyorum çünkü özgürlüklere önem verdiğinizi umuyorum... Herhalde forumun ateşlenme ihtimalinden endişelisiniz.
Kullanıcı avatarı
yakuza

Mesaj Clk » 11 Tem 2011, 17:34

yakuza yazdı:Herhalde forumun ateşlenme ihtimalinden endişelisiniz.

:D

Yakuza, benim bir korkum yada telasim yok. Amac, paylasim yerine sansür olsaydi en bastan konuyu ben canlandirmazdim. Bakiniz: Konuda ki CLK mesajlari :D

Tüm forum dostlarindan tek ricam, yargi ve sahislar ile ilgili özel isim kullanilarak yorum yapilmamasi. Yoksa, bizim Tüpcü baskanimiza bende ara sira sokusturuyorum laflari o ayri :lol:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bond » 11 Tem 2011, 19:48

Şampiyon TSF 8-)

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners