TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Saatim Tissot T17.1.526.52

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tissot PRC200 Chronograph Tavsiye ve Yorum

Mesaj drk » 06 Oca 2011, 23:34

Kesinlikle.
Kullanıcı avatarı
drk

Yeni Saatim Tissot T17.1.526.52

Mesaj kint » 10 Tem 2011, 20:32

Uzun zamandır deri kayışlı, özellkikle takım elbisyel birlikte kullanabilecğeim bir saat arıyordum ve hem internetten hem de bayilerden epey araştırma yaptım. Seiko ve Tissot modelleri arasında kararsız kaldım sonunda Tissot'u tercih ettiö. Saat salı günü elimde olacak, aldığımda bazı foto ve genel olarak izlenimlerimi paylaşmak istiyorum.

Daha önce kullanan ya da inceleyen varsa yorumlarını da paylaşırsa sevinirim.

Resim
Kullanıcı avatarı
kint

Re: Yeni saatim : Tissot T17.1.526.52

Mesaj Frax » 10 Tem 2011, 22:10

Saati güvenilir bir yerden aldığınızı umarak şu bağlantıya bakmanızı öneriyorum.

viewtopic.php?f=62&t=3580&hilit=prc200#axzz1RjNQGZSk

Arama kısmına PRC200 yazarsanırz farklı bilgiler bulacaksınız :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Bond » 10 Tem 2011, 22:15

Güle güle kullan. :champ:

Bu arada yüklenen resim linkini (*c2coffer.com) eğer saati aldığın yerden kopyaladıysan ve GG, indirimplus vb yerlerde satış yapanlardan aldıysan da sahte olması çok büyük ihtimal. Fiyata aldanıp almadığını umarım. Frax'ın belirttiği gibi aramaya Tissot Prc200 yazarsan sayfalarca yorum ve bilgi mevcut TSF içerisinde. Gerçi hem bayilerden hem internet'ten çok araştırma yaptım yazdığına göre zaten bakılmıştır forum içindekilere ama genede tüm üyeleri korumak adına hatırlatmasını yapalım.

*c2coffer.com ne kadar sahte taklit ürün varsa toptan alınan sitelerden birisi, yukarıdaki resmin linki oradan ve bu yüzden dikkatimi çekti. Daha sonra Tissot websitesinden ürün resmi ile değiştiririz.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Archezia » 10 Tem 2011, 22:34

Hayırlı olsun saatiniz. İnşallah sorunsuz bir şekilde ulaşır elinize.

Bu "Saat sahte mi acaba?" endişelerinin yaşanması da artık iyice canımı sıkmaya başladı. Bir şekilde kullanıcıların uyarılabilmesi lazım ama herkese ulaşmak elbette zor. Sahte ürün satanlar zaten bela ama bunları orijinal diye satanlara artık ne demeli bilmiyorum.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Re: Yeni Saatim : Tissot T17.1.526.52

Mesaj kint » 11 Tem 2011, 00:03

Arkadaşlar teşekkürler,

Saati Konyalı Saat'in Marmara forum'daki mağazasından aldım, haliyle orjinalliğiyle ilgili bir şüphem yok. Özellikle internette daha ucuz sitler(hızlısaat.com, hediyesaati.com gibi) buldum ama güvenemdeğim için almadım. Teşhir ürünü almak istemedğim için Salı günü getirecekleri açılmamış ürünü alacağım.

Forumda kirlilik yarattıysam da özür dilerim, prc200 olarak aratmak aklıma gelmediği için konu bulamamıştım ben. :)
Kullanıcı avatarı
kint

Mesaj Tolgi06 » 11 Tem 2011, 00:06

Bayiden almışsınız, o zaman sorun yok.Saatiniz hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın :champ:
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj drk » 11 Tem 2011, 00:15

Güle güle kullanın, güzel bir seçim :champ:
Kullanıcı avatarı
drk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 128 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners