TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Başucu & Masa Saati Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Başucu & Masa Saati Tavsiyesi

Mesaj salt bath » 09 Tem 2011, 22:38

Gece uyku bölünmelerinde ışığı yakmadan saatin kaç olduğunu görebileceğim ve sabahları uyanabilmek için alarmını kullanabileceğim bir başucu veya masa saati aramaktayım... İki farklı saate alarm kurulabilirse daha iyi olur.

Tavsiye edebileceğiniz marka, model var mıdır?
"saatin kendisi mekan, yürüyüşü zaman, ayarı insandır..."
Kullanıcı avatarı
salt bath

Re: Başucu & Masa saati

Mesaj asymptote » 09 Tem 2011, 22:52

aynısından bana da lazım, birlikte araştıralım :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj salt bath » 09 Tem 2011, 23:27

tabii birde sessiz olmasi lazim..Seiko'nun bazi modelleri var ancak hepsi Turkiye'de bulunabilir mi bilmiyorum..Turkiye'de bir web sitesi bulamadim adam akilli
Kullanıcı avatarı
salt bath

Mesaj bavyerablue » 10 Tem 2011, 00:03

Bahsi geçen edevattan ben de arıyorum :D
Eskiden evde kurmalı Seiko larda vardı her akşam ilgilenirsen şaşmazdı ve tabi en önemlisi çıkardığı ses yeterliydi.

Şimdi ise neden bilmiyorum bu tarz saatlerin mekanizmasına güvenesim gelmiyor. Malum her yerde karşımıza mekanik saatler çıkıyor ve bir gün mekanizma arıza yaptı diye önemli bir toplantıya geç kalmak hoş bir durum olmaz herhalde.
Ayrıca biraz da tasarıma önem vereyim dersen seçenekler daralıyor galiba, bu yüzden dijital bir saat almayı da düşünmüyor değilim.
Gene de bulduğumuz parçaları paylaşırsak güzel olur...
Kullanıcı avatarı
bavyerablue

Mesaj asymptote » 10 Tem 2011, 00:11

Çocukluğumda kurmalı bir masa saati vardı, bazen yanlışlıkla gece erken saate kurduğumda yan odadan sesiyle beni hoplatırdı :) Bir gün merak edip içini açmış, zemberek yayını geri yerine takacağım diye uğraşıp didinip sonunda elimi kesmiş üzerine bir de azar işitmiştim :) Canlı bir saatti ve sonunda öldü..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Bond » 12 Tem 2011, 23:38

Bu konuda Philips ve Oregon'un masa saatleri gayet güzel bence, ülkemizde tüm modelleri olmasa da Philips digital masa saatleri hem dizayn hemde işlevsellikleri ile ihtiyacı karşılayacaktır. Baz modellerin fiyatları gayet uygundu. Bir çok modeli var, bazılarını konuda bulunsun diye ekledim.

Philips sitesinde arama yapınca global farklı pazarlarda satılan 406 tane masa saati gösteriyor. :)

Philips Alarm Clocks List :arrow: http://tinyurl.com/66zsypl

Birde şu Wake Up Light modeli ilginç, çok önce hakkında bilgi vermiştik :arrow: viewtopic.php?f=17&t=389#axzz1RvOX4mIe

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Re: Başucu & Masa Saati Tavsiyesi

Mesaj Archezia » 12 Tem 2011, 23:59

İşlevsellik aranıyorsa bu tarz dijital masa saatleri en uygunu bence. Ama asıl amaç uyanmak ise o zaman tepesinde iki tane yarım daire olan "zırzırızrızrızrızrızırzırızırızrızrızırızırzırızırızızrırız" şeklinde öten saatleri tavsiye ederim. Bu dönem başında 5 saat devamsızlık sınırı olan dersin ilk hafta 4 saatine gitmeyince bunlardan almıştım. Bazen uyandığımda yüzüm saate dönük bile olsa o şokla birlikte etrafımda hızlıca bir tur atıp öyle susturuyorum saati.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Re: Başucu & Masa Saati Tavsiyesi

Mesaj salt bath » 13 Tem 2011, 00:04

Bond gönderdiğin mesaj için çok teşekkürler tam aradığım tipte saatler bunlar..Peki bunları Türkiye'de nereden alabilirim...
Kullanıcı avatarı
salt bath

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 147 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners