TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bu Sene Şampiyon Kim Olur?

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Bu Sene Şampiyon Kim Olur?

Mesaj Clk » 09 Tem 2011, 23:50

Emre, büyüklügünüzü gördük. Sike, hile ne varsa sizde cikti :lol: Aman biz bu kadar büyük olmayalim.

Not: Saka bir tarafa tüpcü basa geldiginden beri Besiktas ile baglarimi kopartmistim. Gidene kadar da böyle devam edecek. Eger bir de sike olayi cikarsa, Besiktas Jimnastik Klubü ile olan baglarimi sonuna kadar kopartacagima emin olun. Fenerbostanli arkadaslardan da ayni olgunlugu bekliyoruz 8-)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj asymptote » 09 Tem 2011, 23:54

Futbol endüstrisi dünyada çok ciddi bir sektör. Paranın olduğu yerde usulsüzlük, şiddet ve mafya olmuştur her zaman. FIFA nın kendisi güvenilir bir kurum değil. Sepp Blatter firavun gibi adam :)
Tüm bunlara rağmen;
Ne mutlu seni sevene, yaşa Fenerbahçe. :champ: :champ: :champ:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Emre » 10 Tem 2011, 00:20

clk yazdı:Emre, büyüklügünüzü gördük. Sike, hile ne varsa sizde cikti :lol: Aman biz bu kadar büyük olmayalim.

Not: Saka bir tarafa tüpcü basa geldiginden beri Besiktas ile baglarimi kopartmistim. Gidene kadar da böyle devam edecek. Eger bir de sike olayi cikarsa, Besiktas Jimnastik Klubü ile olan baglarimi sonuna kadar kopartacagima emin olun. Fenerbostanli arkadaslardan da ayni olgunlugu bekliyoruz 8-)

Ben Aziz Yildirim'i degil Fenerbahce'yi tutuyorum clk :D 3. lige bile dusurseler yine ayni destegi vermekten geri kalmam.

Bu sonucu hazirlayan en buyuk etken Aziz Yildirim'in hirsi oldu. Soz verdigi 3 sene ust uste sampiyonlugun ilkini kacirdi, ikincisinin kacmasina goz yumamadi. Eger biseyler yaptiysa da bu sebeple yapmistir. Dava devam ediyor, sike yaptigi kanitlananlar cezasi neyse ceksin, buna zerre kadar itirazim yok lakin polisin tuhaf tutumuna da dikkat cekmeden edemeyecegim. Kendisini hem yargi, hem federasyon, hem de spor bakanliginin yerine koymak gibi bi gafletin icindeler su anda. Aziz Yildirim'da felc suphesi varmis, yine tutuklananlardan birinin babasi hayatini kaybetti. Eger bu davalarin sonunda bisey cikmazsa bu canin hesabini kim vericek? Ben soyleyim: Kimse.

Ben su anda uzgun olmakla beraber herhangi bir sucluluk hissetmiyorum, zaten hissetmem de sacma olur. Alnim acik. Sariyla laciverti desteklemeye devam edecegim lakin tekrarliyorum, eger gectigimiz sezonun yaygarasi, harcadigimiz paralar, ayirdigimiz vakitler bosaysa ve yoneticiler pis islere bulastilarsa onlara hakkimi helal etmiyorum.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj asymptote » 10 Tem 2011, 00:27

Başkanlar üzerinden takımları konuşup değerlendirmek yanlış biliyorum ama şunu da söylemeden edemeyeceğim:
Yıldırım Demirören şike yapmadığı halde bu kadar sevimsiz, bir de şike yapsa nasıl olur kim bilir :lol:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Emre » 10 Tem 2011, 00:29

asymptote yazdı:Başkanlar üzerinden takımları konuşup değerlendirmek yanlış biliyorum ama şunu da söylemeden edemeyeceğim:
Yıldırım Demirören şike yapmadığı halde bu kadar sevimsiz, bir de şike yapsa nasıl olur kim bilir :lol:

Valla hazir konu acildi madem, ben Istanbul'un buyukleri arasinda bu tur islere bulasmayan bir takim olduguna inanmiyorum. Al birini vur otekine. En karanlik donem de Haluk Ulusoy doneminde yasanmisti. Haluk Ulusoy'un baskanligi doneminde herhangi bir anadolu takiminin sampiyonlugu hayalden de oteydi.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Clk » 10 Tem 2011, 08:33

asymptote, benim tüpcü ile olan problemim ne zannediyorsun ;)

Emre, son mesajin ile aslinda konusulmasi gereken konuya temas etmissin. Benim ilk mesajimdan beri üzerinde durdugum nokta da bu. Hicbiri temiz degil maalesef. Ama ben hicbiri derken anadolu takimlarini da isin icerisine katiyorum. Böyle bir ortamda para alan da veren de serefsizdir :(
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj herofb » 10 Tem 2011, 13:32

dün akşamdan beri kırıcı olmadan ama bir yandan da isyanımı ortaya koyacak bir yazıyı word'e yazıp yazıp siliyorum çünkü ya düşündüklerimi ortaya koyamıyorum ya da fazla ağır oluyor çünkü forumda herhangi big kavgaya mahal vermek istemiyorum.

Neyseki bir gazete aklımdakileri biraz da olsa özetlemiş lütfen tüm soruları (soldaki 1'den başlayarak elinizi vicdanınıza koyarak okuyunuz.Kaldı ki bence sadece 3-5 soru bile olayın ne olduğunu özetlemeye yetiyor.Neden yalnızca Fenerbahçe izlenmiş , neden seçimlerin bitmesi beklenmiş ve neden Aziz Yıldırım'dan sonra başkan olacağı kesin olan Aydınlar apar topar Federasyon başkanı yapılmış gibi

Resim
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Clk » 10 Tem 2011, 15:43

Herojd, aslinda dün sorduk dedikleri sorular dedigin gibi olayin planli oldugunu ortaya koyuyor zaten. Yalniz benim dedigim bitsin artik bu sike, hile meseleleri. Her mactan sonra hakemler hakkinda atip tutmalar, tehdit etmeler, kabadayi kesilmeler.

Imam os..rursa cemaat si.armis derler. Bu adamlar oturduklari makamin hakkini vererek, o saygiya bürünerek islerini yapsinlar. Örnek olacaklarsa da dogru örnek olsunlar. Tehdit ederek, taraftari gererek, hakemleri hedef göstererek bu isler yürümez. Hile ve sike ile hic yürümez....

Not: Bizim tüpcüyü de cagirmislar sorusturma kapsaminda :D
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners