TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Gümrük Sınırı 30 Euro'ya Düşürüldü

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Gümrük Sınırı 30 Euro'ya Düşürüldü

Mesaj siyahpena » 16 Nis 2025, 20:26

[emoji2]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
siyahpena

Mesaj mturann » 17 Nis 2025, 08:51

Solestar yazdı:30 Euro desteği de kırılmak üzere, yeni destek seviyesinin 22 Euro olması ve bir süre yatay seyretmesi bekleniyor. Yatırım tavsiyesi değildir.

:) :) :)
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj monsieur » 31 Eki 2025, 10:36

Saygıdeğer forum üyeleri merhaba,

İlk defa aliex üzerinden alışveriş yapacağım, saatime kordon alacağım.
Bilezik 20 euro, bunun üstüne 15 euro vergi çıkıyor, tamam diyorum kalitesiz olsun 15 euro luk bir bilezik ekliyorum sepete yine 15 euro civarı vergi çıkıyor. Limit 27 euro bildiğim kadarı ile. Ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum yoksa bu çıkan vergiler normal mi?
Kullanıcı avatarı
monsieur

Mesaj watch35 » 31 Eki 2025, 10:42

monsieur yazdı:Saygıdeğer forum üyeleri merhaba,

Bilezik 20 euro, bunun üstüne 15 euro vergi çıkıyor, tamam diyorum kalitesiz olsun 15 euro luk bir bilezik ekliyorum sepete yine 15 euro civarı vergi çıkıyor. Limit 27 euro bildiğim kadarı ile. Ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum yoksa bu çıkan vergiler normal mi?
Merhaba alışveriş limiti vergi eklemeden 30 euro dur. Yani vergi eklemiş olarak 48 euro ya kadar sorunsuz alabilirsiniz. Genede sınırda olmamak için siz bunu 5-10 euro aşağı olarak düşünün.

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
watch35

Mesaj Curiosity » 31 Eki 2025, 15:24

Bireysel alışveriş kıstlaması kanayan yaramız. Geçenlerde bir saat distribütörünün indirimini gördüm; Komikti. Türk tüketiciler olarak bize uygun görülen indirimli haliyle bile her şeyi en az 3 katı fiyattan almamız.
Benim gibi hobi olarak bir şeyler yapmaya çalışanlar için tamamen bir kabus! Bir süre önce submariner tarzı uygun fiyatlı ama çok iyi yorumlara sahip bir kasa - bilezik sipariş ettim, geldi ve incelediğimde ‘az bile övmüşler’ dedim. Ama satıcıları bile öyle bıktırmışlar ki satıcı fiyat 30€ altında kalmasına rağmen Türkiye’ye satışı kapatmış! Soran takipçilerime link attığımda fark ettim.
Asıl komik olan şeyse %60 vergiye rağmen miyota 8215 mekanizmalı bir saati 6-8 bin₺ gibi bir fiyata mal ediyor olabilmek! Artık bizi nasıl ‘öpüyorlarsa’

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Curiosity

Mesaj monsieur » 01 Kas 2025, 11:00

watch35 yazdı:

Merhaba alışveriş limiti vergi eklemeden 30 euro dur. Yani vergi eklemiş olarak 48 euro ya kadar sorunsuz alabilirsiniz. Genede sınırda olmamak için siz bunu 5-10 euro aşağı olarak düşünün.

Cok tesekkur ederim, bunu bilmiyordum.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
monsieur

Mesaj watch35 » 01 Kas 2025, 11:39

monsieur yazdı:
watch35 yazdı:

Cok tesekkur ederim, bunu bilmiyordum.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Rica ederim. Ben özellikle, Temudan bu şekilde bir çok alışveriş yaptım. Sorunsuz elime ulaştı hepsi.

Kullanıcı avatarı
watch35

Önceki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 216 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners