Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum, kolda duruşu çok rahat, kalite olarak hissiyatı gayet iyi.Birkaç tane Pagani Design Saatim de var fakat Steeldive bariz kalite olarak önde.

Hocam daha once kullandiniz mi bilmiyorum fakat kalite olarak San Martin cok iyi duzeyde bence. Hatta kolunda Hamilton olan arkadasim benim kolumdaki San Martin'i bayagi begenmisti. Sadece SM biraz daha yuksek fiyatli kaliyor ortalamaya gore
Evet SanMartin en üst seviye Homage diyebiliriz. Zaten saatlerinin fiyatları bazı modellerde asıllarına çok yakın.monsieur yazdı:Hocam daha once kullandiniz mi bilmiyorum fakat kalite olarak San Martin cok iyi duzeyde bence. Hatta kolunda Hamilton olan arkadasim benim kolumdaki San Martin'i bayagi begenmisti. Sadece SM biraz daha yuksek fiyatli kaliyor ortalamaya gore
Sent from my iPhone using Tapatalk

ercment45 yazdı:Manisa yoğurtçu kalesinden selâmlar.
TECNO CL6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

watch35 yazdı:Evet SanMartin en üst seviye Homage diyebiliriz. Zaten saatlerinin fiyatları bazı modellerde asıllarına çok yakın.monsieur yazdı:Hocam daha once kullandiniz mi bilmiyorum fakat kalite olarak San Martin cok iyi duzeyde bence. Hatta kolunda Hamilton olan arkadasim benim kolumdaki San Martin'i bayagi begenmisti. Sadece SM biraz daha yuksek fiyatli kaliyor ortalamaya gore
Sent from my iPhone using Tapatalk
23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 48 misafir
|
||||||||||||||