TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Sevgili gümrük

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Sevgili gümrük

Mesaj barkodd » 19 Eki 2025, 10:00

Merhabalsr
Burada daha önce çokca kez soruldu, çok net hatırlıyorum, ama şu an bulamadım, Tsuyosa'nın altın rengi bileziği olan içi yeşil bir modeli vardı, bilirsiniz, o model sanırım Türkiye'de stoklarda kalmamış, sağolsunlar, onlarca farklı isimle sanal platformlarda çakma saat satan dolandırıcı abilerimizdeyse bolca mevcut (aslında onlara kalsa saat çakma değil, paralel ithalat, bunlar da amme hizmeti yapıyorlar, babalarının hayrına işte her modeli ellerinde bulunduruyorlar
Saat şu an Jomashop'ta var, ben daha önce Joma'dan hiç almadım, şimdi bu saati alsam, geldiğinde kallavi gümrük vergisi mi çıkacak, yoksa onlarda da gümrük vergileri vb. dahil olarak mı geliyor? (Siteye sorabilirim, ancak ne zaman bir sitenin kendisine sorsam "sizin ülkenizin gümrükleriyle alakalı" cevabı alıyorum, bu aslında gümrük vergisi dahil değil demek, farkındayım ama bunun ücreti kadar olmasa da bireysel alışveriş limitini aştığı galde gümrüğe takılmadan gelen ürünüm de oldu, bir umut soruyorum işte)

https://www.akakce.com/kol-saati/en-ucuz-citizen-tsuyosa-nj0152-51x-erkek-fiyati,733146597.html
Kullanıcı avatarı
barkodd

Re: Sevgili gümrük

Mesaj danGerfuLL » 19 Eki 2025, 10:08

Jomashop'ta gördüğünüz fiyat üzerinden alırsınız. Yurt dışına sattığı için onlar kendi vergilerini dahil etmezler. Gördüğünüz fiyat üzerinden en az bir de % 100 vergi hesaplayın kısacası saat 100 $ ise size en az 200 $ a mal olacak gümrük vergisi ile beraber.

Yurt dışından saat getirmek mantıklı değil şu sıralar gümrük vergisinden dolayı.

Gümrüğe takılmadı dediğiniz tutar limit 30 € iken 32 33 € için bir şey dememiş olabilirler. Yani ufak bir güzellik yapmış olabilirler; ama saat gibi 30 € dan yüksek tutarlı bir şey icin sanmıyorum bunu yapacaklarını.

23049PCD8G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
danGerfuLL

Re: Sevgili gümrük

Mesaj mlm » 19 Eki 2025, 10:27

Sevgili gümrük:))
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: ahmetemin, Merdo ve 23 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners