TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

24 Kadranlı Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

24 Kadranlı Saat Önerisi

Mesaj ahmetemin » 12 Eyl 2025, 16:04

Herkese merhabalar,

4-5 sene öncesine kadar Raketa'nın 24 kadranlı bir modeline sahiptim fakat sonrasında elimden çıkardım.Son zamanlarda yine 24 saat kadranlı bir saat arayışım var. Tissot, Hamilton ayarında fiyatlara sahip olan bildiğiniz böyle saatlar var mıdır? Varsa bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
En son ahmetemin tarafından 13 Eyl 2025, 13:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
ahmetemin

Re: 24 Kadranlı Saat Önerisi

Mesaj mertsamet » 12 Eyl 2025, 16:08

Glycine Men's Airman Purist serisine bakabilirsiniz. Swiss made ve uygun fiyatlı. Hatta şubat ayında ashford.comve jomashop.com sitelerinde 379 dolardı. ABD'ye giden arkadaşım olmadığı için alamamıştım :)
Kullanıcı avatarı
mertsamet

Mesaj MrPandül » 12 Eyl 2025, 17:56

Resim_SRK4250 by Serkan Şentürk, on Flickr

ben glycine den çok memnunum
Kullanıcı avatarı
MrPandül

Mesaj ahmetemin » 13 Eyl 2025, 13:30

mertsamet yazdı:Glycine Men's Airman Purist serisine bakabilirsiniz. Swiss made ve uygun fiyatlı. Hatta şubat ayında ashford.comve jomashop.com sitelerinde 379 dolardı. ABD'ye giden arkadaşım olmadığı için alamamıştım :)

Farklı ve güzel renk kombinasyonları varmış. Ama şu an bahsettiğiniz fiyatın biraz üzerinde sanırım. Bir yurtdışı seyahatim olduğunda uyguna denk getirebilirsem almayı düşünebileceğim bir saat. Teşekkürler cevabınız için.

MrPandül yazdı:Resim_SRK4250 by Serkan Şentürk, on Flickr

ben glycine den çok memnunum

Saat size ait sanırım. Bu kordon çok yakışmış saate. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle, yardım için teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
ahmetemin

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: akarakiraz ve 128 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners