Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Eterna » 12 Eyl 2025, 16:40
mturann yazdı:Jugadorian yazdı:Gerçekten çok güzel saatler ama Kuoe'de yer alan ay ve haftanın günü fonksiyonu için ne kadar kullanılır diye düşündüm. Hangi ayda olduğumuzu saatte bakmak biraz enteresan geliyor

Aslında saatlerdeki birçok özellik kullanılmıyor
Chronograph
Ay Fazı
tachymeter
Diver saatlerdeki Bezel
Yani çoğu görsellik bizler için

Yüzlerce metre su geçirmezliği olan diver saatler denizden havuzdan uzak tutuluyor bazen

-

Eterna
-
-
Jugadorian » 12 Eyl 2025, 16:45
Eterna yazdı:Yüzlerce metre su geçirmezliği olan diver saatler denizden havuzdan uzak tutuluyor bazen

Çok doğru

Hi! I'm newbie.
-

Jugadorian
-
mturann » 14 Eyl 2025, 10:32
Eterna yazdı:mturann yazdı:Jugadorian yazdı:Gerçekten çok güzel saatler ama Kuoe'de yer alan ay ve haftanın günü fonksiyonu için ne kadar kullanılır diye düşündüm. Hangi ayda olduğumuzu saatte bakmak biraz enteresan geliyor

Chronograph
Ay Fazı
tachymeter
Diver saatlerdeki Bezel

Yüzlerce metre su geçirmezliği olan diver saatler denizden havuzdan uzak tutuluyor bazen

Öyle

-

mturann
-
MrPandül » 14 Eyl 2025, 12:20
mturann yazdı:Jugadorian yazdı:Gerçekten çok güzel saatler ama Kuoe'de yer alan ay ve haftanın günü fonksiyonu için ne kadar kullanılır diye düşündüm. Hangi ayda olduğumuzu saatte bakmak biraz enteresan geliyor

Chronograph
Ay Fazı
tachymeter
Diver saatlerdeki Bezel

aslında ben kronometreyi kahve demlerken kullanıyorum

))
-

MrPandül
-
mturann » 15 Eyl 2025, 09:00
MrPandül yazdı:mturann yazdı:Jugadorian yazdı:Gerçekten çok güzel saatler ama Kuoe'de yer alan ay ve haftanın günü fonksiyonu için ne kadar kullanılır diye düşündüm. Hangi ayda olduğumuzu saatte bakmak biraz enteresan geliyor

Chronograph
Ay Fazı
tachymeter
Diver saatlerdeki Bezel

aslında ben kronometreyi kahve demlerken kullanıyorum

))

Valla iyi
-

mturann
-