TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

SNKL23 羹n orijinal olmad覺覺 iddias覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

SNKL23 羹n orijinal olmad覺覺 iddias覺

Mesaj Theoden » 25 Au 2025, 14:54

Merhaba,bir s羹redir snkl23 ar覺yordum, 羹retimde olmayan bir saat olduu i癟in de saat癟ilerde bulam覺yorum, internetten de kargolara g羹venmediim i癟in almak istemiyorum. Neyse g繹rd羹羹m her saat癟iye soruyorum bundan dolay覺, 1 saat 繹nce de Ankara da bir avm de yine sordum. Bana seiko nun b繹yle bir modeli olmad覺覺n覺, sahte olarak 羹retilip seiko ad覺 alt覺nda sat覺ld覺覺n覺 s繹yledi. G羹lsem mi alasam m覺 orada bilemedim, dalga ge癟esim geldi ama bir ey de demedim sala覺 oynad覺m. Dier 5 modellerini g繹stermek istedi 癟ok da uzatmadan 癟覺kt覺m. Yap覺m gerei sa癟ma da olsa her eye ihtimal veririm. Bu iddian覺n dayana覺 var m覺 ? :lol: yoksa, u saati kaz覺k yemeden :D bulabileceim bir saat癟i biliyor musunuz ?
Kullan覺c覺 avatar覺
Theoden

Ya: 27
Kay覺t: 28 Oca 2025, 10:01

Re: SNKL23 羹n orijinal olmad覺覺 iddias覺

Mesaj mecako52 » 25 Au 2025, 14:57

Valla ben japonya'dan resmi Seiko sat覺c覺s覺ndan ald覺m [emoji1] demek ki var. Yurt d覺覺nda amazon da sat覺yor, amazon sahte 羹r羹n satmaz.

SM-S906U1 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
mecako52

Ya: 31
Kay覺t: 31 Au 2022, 10:13

Mesaj slhgzl » 25 Au 2025, 16:15

Hocam saatci kesinlikle uydurmu ben creationwatches dan 2020 y覺l覺nda almistim.
Civil Engineer
Kullan覺c覺 avatar覺
slhgzl

Kay覺t: 30 Nis 2017, 15:46

Mesaj hknmtn » 25 Au 2025, 18:26

Y覺llar 繹nce SNKL23 '羹 bayiden, garantili olarak sat覺n alm覺t覺m. D羹nyan覺n 繹nde gelen saat siteleri de SNKL23'e gereken ilgiyi g繹stermitir. SNKL23 '羹n sahte, hi癟 羹retilmemi bir saat olduunu s繹yleyen saat癟inin 繹n羹nden bile ge癟memek laz覺m. Hi癟 g繹rmedii saatlere "asl覺nda b繹yle bir saat yok" demek mant覺kl覺 bir ey deil.
Kullan覺c覺 avatar覺
hknmtn

Kay覺t: 24 Au 2018, 23:47

Mesaj danGerfuLL » 25 Au 2025, 19:20

Saatcilerin, bu saat sahtesi ile sanayicilerin, abi bir beyinciye g繹steri 繹l羹m羹ne kap覺覺r. Bence bu turnuvay覺 sanayiciler al覺r. [emoji846]

23049PCD8G cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
danGerfuLL

Ya: 40
Kay覺t: 16 Ara 2015, 14:45

Mesaj Theoden » 26 Au 2025, 09:49

癟ok teekk羹rler herkese yan覺tlar i癟in. :thumbup: mecako52 hocam art覺k nas覺l saf ve anlam覺yor g繹r羹nd羹ysem :) adama s繹ylesem dediinizi b羹y羹k ihtimalle japonyadaki bayi de sahte derdi 繹yle iddial覺yd覺 veya adam ger癟ekten bilmiyordu diyecem ama o daha skandal bence. danGerfuLL hocam sanayicilerden 癟ok duydum da saat癟iden ilk defa duyunca bi a覺rd覺m. San覺r覺m internetten almak yine en dorusu.
Kullan覺c覺 avatar覺
Theoden

Ya: 27
Kay覺t: 28 Oca 2025, 10:01

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Majestic-12 [Bot] ve 19 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners