TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

1000 TL Bütçe Çelik Klasik/Spor Beyaz Kadran 45/48mm Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

1000 TL Bütçe Çelik Klasik/Spor Beyaz Kadran 45/48mm Öneri

Mesaj karacamehmet » 26 Haz 2011, 22:20

Merhabalar,

Forumu ilgiyle okuyorum. İlk otomatik saatimi almak istiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

Bütçem 1000 TL. Çelik kasa ve çelik bilezik. Klasik-spor karışımı olması iyi olur. Kadran rengi beyaz. Çap 45-48 mm. İnce kasa tercihim değildir.
Kullanıcı avatarı
karacamehmet

Re: 1000 TL - Çelik - Klasik/Spor - Beyaz Kadran - 45/48mm

Mesaj Bond » 27 Haz 2011, 00:44

Böyle bir saat yok :D

Klasik-spor karışımı çelik bilezikli saat dediğin tam olarak nedir? Örnek bir model resmi yükleyebilir misin konuya?

Benim aklımda bu ölçüde klasik-spor karışımı bazı saatler var ama hepsi yüksek fiyatlı markalardan ve bir çoğu deri / kevlar kayışlı yani eğer doğru anladıysam bu bütçede crown hariç 45/48mm kasa çaplı o tarz saat yok denecek kadar az. Bu sebeple senin aklındaki modele bir örnek görmemiz lazım sonra bulmaya çalışırız bir şeyler ;)

Automatic ne istiyorsun, Swiss / Japon? Ona göre öneriler değişebilir. Genelde bu bütçede ve bu çapta çelik bilezikle diver modeller bulabilirsin veya flieger/pilot deri kayışlı modeller olur. Birde aykırı tasarımlı bazı İtalyan markası falan saatlerde var sanırım. Ama bunların hiç biri senin söylediğin tarz değil tam olarak.

Kinetic olsa idi ve eğer kafandaki tarzı doğu anlamışsam en yakın Seiko Premier serisi var ama oda çap olarak belirtilen boyutta değil genede.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Re: 1000 TL - Çelik - Klasik/Spor - Beyaz Kadran - 45/48mm

Mesaj sadice83 » 27 Haz 2011, 00:45

arkadaş bir panerai arıyor sanki bond
Kullanıcı avatarı
sadice83

Re: 1000 TL Bütçe Çelik Klasik/Spor Beyaz Kadran 45/48mm Öneri

Mesaj Frax » 27 Haz 2011, 09:59

Foruma hoşgeldiniz. Söylediğinz özelliklere uygun olarak bence deri kayışlı bir pilot olabilir. Bu da Alman markalarında Archimede, Steinhart vb. bulunabilir, sadece internetten alınabilir. Dalgıç saatlerinde İsviçre üretimi markalarda bu tarzda bir saat bence çok zor, Frank uçmuş durumda, alternatiflere yönelmek zorunda kalabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Frax

Re: 1000 TL Bütçe Çelik Klasik/Spor Beyaz Kadran 45/48mm Öneri

Mesaj karacamehmet » 29 Haz 2011, 22:02

Merhabalar,

Onerileriniz icin tesekkur ederim. Klasik-spor derken kastim; bazi celik bilezikli saatler cok duz oluyor, o yuzden oyle bir tabir kullandim. Celik bilezik israrimin nedeni de cok terlemem. Deri kayislar cok cabuk bozuluyor kolumda. Aklimda belirgin bir marka veya model yok ama Emprio Armani'nin Meccanico serisi saatleri ilgimi cekmisti, ancak okudugum kadariyla forumdaki arkadaslar cok iyi seyler soylemiyor Armani icin. Capi kucuk saatlerin kolumda iyi durmadigina inaniyorum. O yuzden 45-48 mm (crown dahil) yazdim. Birkac tane quartz saatim var, ama hic otomatik saatim yok. Swiss olmasi tercihimdir. Onlarin digerlerine gore daha kaliteli oldugunu dusunuyorum. Ama tabii bir de butce konusu var, bu fiyata Swiss bulmak zor olabilir, o yuzden japon da olabilir. Panerai guzel ama su anda butcemi asiyor. Umarim ileride kismet olur:)
Kullanıcı avatarı
karacamehmet

Re: 1000 TL Bütçe Çelik Klasik/Spor Beyaz Kadran 45/48mm Öne

Mesaj sadice83 » 29 Haz 2011, 23:56

karacamehmet 1000 lira az bir bütçe değil armani diesel falan bulaşma imkanın varsa yurtdışından getir.frax ın dediği gibi archimede steinhart veya seiko markalarından şaşma ben kendime steinhart getirtmeye çalışıyorum mesela
Kullanıcı avatarı
sadice83

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 41 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners