Her An Her Yerde Saat Günlüğü
matadormax » 21 Haz 2025, 22:50
scarbo yazdı:depechemode yazdı:scarbo yazdı:depechemode yazdı:
Oo süper seçim [emoji106][emoji106]
25010PN30G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim. Senin saatlerin lumesine yetişemez ancak saatden memnun kaldım. Hafifliği ve kadranı çok hoşuma gitti.
Rica ederim, çok güzel saat ben de çok beğeniyorum. Benim saatlerin lume'leri ahım şahım değil neler gördü bu gözler [emoji16] zaten gece saati görebilmek benim için yeterli gerisi kendimizi eğlendirme. Yarışmak haddime değil keyifle kullanmaya çalışıyorum denk gelince de hoşuma gidiyor.
Citizen güzel güle güle kullanın fakat o kasa kalınlığı ve mekanizmanın arkadan sarı gözükmesi hiç içime sinmedi. Arka kapağı kapalı yapsalar hem 1mm incelecek hem de o mekanizma görünmese daha iyi zaten. Bir taşla iki kuş

-

matadormax
-
depechemode » 22 Haz 2025, 14:55
matadormax yazdı:scarbo yazdı:depechemode yazdı:scarbo yazdı:depechemode yazdı:
Teşekkür ederim. Senin saatlerin lumesine yetişemez ancak saatden memnun kaldım. Hafifliği ve kadranı çok hoşuma gitti.
Rica ederim, çok güzel saat ben de çok beğeniyorum. Benim saatlerin lume'leri ahım şahım değil neler gördü bu gözler [emoji16] zaten gece saati görebilmek benim için yeterli gerisi kendimizi eğlendirme. Yarışmak haddime değil keyifle kullanmaya çalışıyorum denk gelince de hoşuma gidiyor.
Citizen güzel güle güle kullanın fakat o kasa kalınlığı ve mekanizmanın arkadan sarı gözükmesi hiç içime sinmedi. Arka kapağı kapalı yapsalar hem 1mm incelecek hem de o mekanizma görünmese daha iyi zaten. Bir taşla iki kuş

Teşekkürler, ben kadran ve titanyum için aldım aslında. 11 mm ama, arka kapak kalınlığı kola takınca belli olmuyor. Sarı mekanizma bazı saat severler tarafından beğenilmiyor. Banada bir farklı geldi beğendim.
-

depechemode
-
matadormax » 22 Haz 2025, 19:17
En son
matadormax tarafından 22 Haz 2025, 20:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-

matadormax
-
matadormax » 22 Haz 2025, 19:27
depechemode yazdı:matadormax yazdı:scarbo yazdı:depechemode yazdı:depechemode yazdı:

Teşekkürler, ben kadran ve titanyum için aldım aslında. 11 mm ama, arka kapak kalınlığı kola takınca belli olmuyor. Sarı mekanizma bazı saat severler tarafından beğenilmiyor. Banada bir farklı geldi beğendim.
Merhaba, pardon sizinki zenshin benim aklım tsuyosa’ya gitti. Yazdıklarım tsuyosa içindir. Sizinkinin kasa porsiyonları çok iyi, sadece arkada mekanizması gözükmese daha iyi olabilirmiş belki. Güle güle kullanın

-

matadormax
-
matadormax » 22 Haz 2025, 20:35
recepergun yazdı:
22101316G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O nasıl luminovadır öyle

Markayı da ilk defa gördüm bu arada. Sırf bu konuya odaklanılmış bir marka sanki, güzelmiş. Güle güle kullanın

-

matadormax
-
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: gargamell, matadormax, scarbo ve 153 misafir