Seastar dimi abi?+6 yazandepechemode yazdı:Gedikoglu61 yazdı:şimendifer yazdı:Gedikoglu61 yazdı:Bu rakamlara baktığımda gerçekten maşaallah diyorum. Çünkü benim Orient Ray 2 saatim +19 dolaylarında iken Orient Star Diver saatim ise +14 civarlarında.
İki tane seiko 5 almıştım geçen sene biri günde 30 saniye ileri gidiyordu seiko ya gönderdim ayarladılar günde 4 saniye geri kalıyordu. Diğeri günde 4 saniye geri kalmayla başladı her taktığımda biraz daha arttı 6 ay sonra günde 12 saniye geri kalıyordu. Birazda bu yüzden soğudum saatlerden ikisinide elden çıkarttım. Yabancı forumlara baktığımda powermatic 80 lerin zaman tutma konusunda çok başarılı olduğunu gördüm. Şuanda iki tane tissot otomatik saatim var zaman tutmaları çok iyi. Seiko 5 lerde bazı saatler iyi zaman tutsada tissot kadar her modelde değil, gerçi seiko 5 in böyle bir iddiasıda yok +40 -25 saniye günlük sapma oranı vermişler.
Hocam ben şahsen dalgıç saatlerini çok seviyorum. Malum, Japonlar da bu işi iyi yapıyor. Ulaşılabilir fiyatta otomatik dalgıç saati denince aklımıza Seiko ya da Orient geliyor. Ancak bundan sonra bir saat alacak olsam kesinlikle bir Swiss Made olacaktır.
Selamlar o zaman tissot powermatic80 hem zaman tutmasi. Hemde 80 saat rezerv ile kolunuzda denemenizi öneririm. Özellikle yukarıda paylaştığım ve çok önce açılış yapmıştım. Mavi kadran olan çok başarılı. Fiyatta çok ulaşılmaz değil.
SM-A055F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi