TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Garmin Forerunner 965 Kutu Açılışı ve İnceleme

Akıllı Saatler / Smart Watches Başlıkların Bulunduğu Bölüm

Garmin Forerunner 965 Kutu Açılışı ve İnceleme

Mesaj Classy » 22 Nis 2025, 20:17

Herkese merhaba arkadaşlar, yeni bir saat alınca foruma olan üyeliğim aklıma geldi ve yıllar sonra ara sıra girmeme sebep olan bir saat aldım, hepimiz otomatik/mekanik saatler seven insanlarız, kendim de öyleyim fakat akıllı saatlerle bu forumda ilgilenen çok insan olmadığını düşünüyorum ki forumun akıllı saatler kısmında da bir hareketlilik yok. Fakat Garmin saatlerin esasında teknelere Gps üretmesi dışında bence niche derecesinde akıllı saatlere sahip olduğunu düşünüyorum. Benim satın aldığım model koşucuların tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik, bu yönde çok ağırlık vermiş bir saat, normal bir akıllı saat alacak olan birinin kesinlikle uzak durması gereken, fakat başta koşu olmak üzere, kayaktan masa tenisine, masa tenisinden Golf'e (48 bin adet golf sahasının saha delikleri ile beraber kolunuzda bir oyun gibi gösterilmesi dahil :D ) sporlara veya bunlardan birine ilgi duyan biri için gerçekten şok edici özelliklere sahip, aslında bu saati anlatmak için bir kaç saate ihtiyaç var, fakat ben kendi keşfedebildiğim kadarı ile bu özelliklere şaşırdım ilk izlenim olarak.

-Telefonun çekmediği dağlarda denizlerde dahil 4-5 farklı uydudan alınabilen verilerle konumunuzun neredeyse hiç sapma olmadan nokta olarak verilmesi.
-Telefonunuz yanınızda olmadan bu haritalardan yol tarifi alabilmeniz, google mapsden daha zengin yer etiketleri, telefonunuzdan haritadan rotalar çizip kaydedip bunları farklı Garmin kullanan arkadaşlarınızla paylaşabilmeniz, bu önceden belirlediğiniz yarış rotalarına bakarak saatin size göstergeler vermesi uyarması, dilerseniz kaç km koşu koşacağınızı saatten girip, saatin size birden fazla rota önermesi
-22 gün dayanabilen şarj (tasarruf modu kapalıyken bile)
-Saatin kendine ait pusulasının, termometresinin hatta altimetresinin olması.
-Uyku koçu denilen özellikle uyku kalitenizi kontrol etme ne kadar uyku açığınız olduğunu saptama.(rem uykusu, derin uyku, huzursuzluk vs)
-Garmin Coach denilen özellik ile herhangi bir yarışa hazırlık yapacaksanız veya bir hedefiniz varsa sizin performansınıza göre antrenman planı çıkarması.
-Koşarken tek bir ekranda 8 tane veri sığdırabilmeniz ve bunları istediğiniz gibi özelleştirebilmeniz, pace gibi temel ihtiyaçların yanı sıra, ne kadar koşarsanız enerjiniz kalmayacak bunların göstergesi olması.
-Hava durumu ve haritada katmanlar halinde rüzgarlar yağışlar sıcaklıkları görebilmeniz ve bunların hareket halinde animasyonla desteklenmesi.
-Saatle yapabileceğiniz tüm sporlarda fitness/yoga gibi animasyonla size hareketlerin nasıl yapılacağını hareketli göstermesi, ve ağırlık tekrarı gibi tekrara dayanan sporlarda sizin tekrarlarınızı sayması, sıcaklık, önceki gün harcadığınız enerji, yorgunluk stres durumunuza göre toparlanma süresi çıkarması ve önerilerde bulunması.
-Telefonunuzu yanınıza almadan, saatiniz ile Bluetooth kulaklığınızı eşleştirip saatteki Spotify gibi uygulamalardan daha önce indirdiğiniz müzikleri dinleyebilmeniz.

Bunlar başlıca benim aklımda kalanlar, aslında yazılacak olsa sayfalar dolusu şeyler var hala girmediğim keşfedemediğim menüler ve veriler var fakat saatin tek eksiği mikrofon ve hoparlörünün olmaması, bu yüzden direk konuşma gerçekleştiremiyorsunuz. Ve kapalı alanlarda Gps nedense yok derecesinde yavaş. Saat amoled dokunmatik ekrana da sahip, eski garminler gibi değil, fakat dediğim gibi normal bir akıllı saat alacaklar hayal kırıklığı yaşayabilir, fotoğraf, sesli konuşma, hesap makinesi gibi özelliklerin olmamasından dolayı. Saatin US fiyatı 600 usd fakat Türkiyede 30-35 bin TL bandında satılıyor. Aşağıya bazı fotoğraflar bırakıyorum, özellikle küçük ekledim fotoğrafları çünkü forumda devasa görünüyorlar, saatin 47mm biraz büyük, ilgilenenler olursa daha derin bir inceleme paylaşabilirim. Herkese iyi günler. :)
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Classy

Re: Garmin Forerunner 965 Kutu Açılışı, İnceleme

Mesaj mturann » 23 Nis 2025, 14:27

Paylaşım için teşekkürler
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj kocak04 » 23 Nis 2025, 20:35

İyi günlerde kullanın. Bende çıktığı günden beri Suunto Vertical Solar kullanıyorum. Ondan öncede Suunto 9 Peak im vardı. Spor yaparken, doğa yürüyüşlerinde, ultra maratonlarda rota, nabız, yükseklik, sıcaklık ve daha bir çok veri için hep kolumda. Her ne kadar otomatik saatleri çok sevsekte bu tip GPS multisport saatler çok yardımcı oluyor.
Kullanıcı avatarı
kocak04

Mesaj runo34 » 23 Nis 2025, 20:38

Güzel günlerde kullanın [emoji1374]

2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eğer gerçek bir Patek Philippe sahibiyseniz,artık ölebilirsiniz demektir...
Kullanıcı avatarı
runo34

Mesaj azizkaya » 24 Nis 2025, 19:30

Güle güle kullanın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alınca ya da satınca pişman olmadığım bir saat olmadı.
Kullanıcı avatarı
azizkaya

Mesaj depechemode » 24 Nis 2025, 19:56

Hayırlı olsun. Bende de samsung watch3 var. Saat koleksiyonu yapmak hep aynı tip saatleri almak değil. Bunun yeride ayrı. Özellikle pandemi zamanı evde cok işe yariyordu. Telefondan çok uzak olsan bile aynı wifi alanında özel bir ayar yaparak evin her yerinde kullanabiliyordum.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
depechemode

Mesaj Skywalker34tr » 24 Nis 2025, 22:31

Hayırlı olsun, kullanışlı ve güzel saat.
Every legend has a beginning of
Kullanıcı avatarı
Skywalker34tr

Re: Garmin Forerunner 965 Kutu Açılışı ve İnceleme

Mesaj ercment45 » 25 Nis 2025, 07:18

Hayırlı olsun. Sağlıklı ve huzurlu günlerde kullanılsın. Garmin akıllı saat sektöründe bana göre Everest'tir.

TECNO CL6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
ercment45

Sonraki

Dön TSF Akıllı Saatler - Smart Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners