Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
korayyalnizlar » 05 Nis 2025, 19:39
Heesh yazdı:Çok güzel saat güle güle kullanın seiko deyip geçmeyin seiko hepimizin nerede ise ilk satidir ilk göz ağrısıdır saatçiliğin bel kemiğidir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok teşekkürler Hocam. Seiko deyip geçmenin ötesinde Japon üretimlerine sektör fark etmeksizin her zaman saygı duymuşumdur. Eski bir otomotiv editörü olarak benim adıma Toyota en basit Yaris’inden Lexus LS’ine geniş ürün gamı ve kalite çıtasıyla neyse Seiko da odur. Basit pilli modellerinden King Seiko ve Grand Seiko modelleriyle istediklerinde bu işi ne seviyede yapabileceklerini gösterirken saat merakına sahip her kitle için üretim yapıyorlar. Bu hobiye hiçbir zaman holy trinitye tapan İsviçre saati jakobenleri gibi bakmadım

Driving and Styling.
-

korayyalnizlar
-
amasseia » 05 Nis 2025, 21:22
Seiko, fiyatının hakkını fazlasıyla veren bir markadır. Daha süslü bir kutuda 2 kat fiyata satılmasındansa çok abartı olmayan bir kutuda satılması daha iyidir belki de şu pahalılıkta.
Saatiniz çok güzel, bir zamanlar benim de objektifimde olan bir modeldi ancak ben Seiko Samuray tercih etmiştim.
İyi günlerde kullanın, güzel zamanlar göstersin.
-

amasseia
-
Heesh » 06 Nis 2025, 00:43
korayyalnizlar yazdı:Heesh yazdı:Çok güzel saat güle güle kullanın seiko deyip geçmeyin seiko hepimizin nerede ise ilk satidir ilk göz ağrısıdır saatçiliğin bel kemiğidir
Çok teşekkürler Hocam. Seiko deyip geçmenin ötesinde Japon üretimlerine sektör fark etmeksizin her zaman saygı duymuşumdur. Eski bir otomotiv editörü olarak benim adıma Toyota en basit Yaris’inden Lexus LS’ine geniş ürün gamı ve kalite çıtasıyla neyse Seiko da odur. Basit pilli modellerinden King Seiko ve Grand Seiko modelleriyle istediklerinde bu işi ne seviyede yapabileceklerini gösterirken saat merakına sahip her kitle için üretim yapıyorlar. Bu hobiye hiçbir zaman holy trinitye tapan İsviçre saati jakobenleri gibi bakmadım

[emoji1319][emoji1319]
-

Heesh
-
Jugadorian » 07 Nis 2025, 12:53
Hayırlısı olsun, güzel zamanlar göstersin...

Hi! I'm newbie.
-

Jugadorian
-
Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 16 misafir