Teşekkür ederim biraz kullanın sonrası detaylı bir yazı yazarım umarım aklımdaMtn yazdı:Hayırlı olsun, benim de almak istediğim bir model. İnceleme yazısı çok iyi olur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim biraz kullanın sonrası detaylı bir yazı yazarım umarım aklımdaMtn yazdı:Hayırlı olsun, benim de almak istediğim bir model. İnceleme yazısı çok iyi olur
Teşekkürlermlm yazdı:Güle güle kullanın tebrikler
Çok teşekkürlertt59 yazdı:Hayırlı olsun güzel zamanlarınıza eşlik etsin
Çok teşekkürler inşallah:)scarbo yazdı:Rica ederim, hayırlı olsun müthiş bir model güzel zamanlarınızı göstersin [emoji106][emoji4]Heesh yazdı:Saatimiz yıllardır almayı istediğim aylardır da kararsızlık ile defalarca bakıp fiyat aldığım seamaster 300 modeli
Çok uzun detay yazmayacağım saat bilinen bir model
Çelik mi kauçuk mu kısmı beni uzun süre zorladı en son fiyat avantajı rahatlık ve gergün kolay kullanım açısından kauçuk mavi de karar kıldım. Resimler aşağıda isteyen olur ise detaylı inceleme yapabilirim yorumlarda belirtmeniz yeterlidir. Sizi ömürlük dostumdan 1-2 kare ile beş bala bırakıyorum. Allah herkese gönlündeki saati almayı nasip etsin. Scarbo dostuma da verdiğim bilgiler için teşekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
25010PN30G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürlerdepechemode yazdı:Çok beğendiğim bir model hayırlı olsun.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler . Genel kasa ölçüleri ve bilezik olarak Rolex önde bence saatin oranlarına revize yapılmalı benim gibi ince bilekler için sıkıntı Çelik bileziği stok olanı 25 bin lira civarı Çelik çok sinmedi içime rubber devam ettim kauçuk Hali ile bile bileğimde bayağı yer tutuyor ama kalitesi aşıkar bir saat . Jb yada uncle seikonun güzel bilezikleri var ama vergi ve 30 Euro olayından dolayı Türkiye’ye gönderilir mi bilmiyorum .mecako52 yazdı:Bana göre piyasadaki en iyi diver saat. Hele submariner ile kıyaslıyorlar ki: marka algısı olmasa kıyasa açık bile değil. Gerek dakikliği gerek mekanizması ve geçmişiyle harika bir saat. James Bond da cabası.
Fakat keşke çelik bilezik alsaydınız. Aftermarker silikon kayış bulmak çok kolay. Sonradan silikon kayış almak da çok pahalı değil. Fakat çelik bilezik almak pahalı.
Amerikadan, Erk Koçak'ın videolarda bahsettiği JB marka bilezikleri de öneririm. Çok sportif ve kaliteliler.
SM-S906U1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 24 misafir
|