Forumun eski 羹yelerindenim ama uzun zamand覺r aktif deildim. 襤lk saatim otomatik Seiko 5 military nin mavi versiyonuydu 癟ok severek kullan覺rd覺m kolumdan 癟覺karmazd覺m. Daha sonra biraz daha iyi bir saat aray覺覺na girmi ETA 2824 l羹 bir Oscar alm覺t覺m. Marka bilindik bir marka deildi ama ekli ve mekanizmas覺 houma gitmiti. O zamanlar P覺rlant sat覺yordu bu markay覺 yanl覺 hat覺rlam覺yorsam. Bu arada iki saatimde biraz eskimelerine ramen hala 癟ekmecemde durur. Gel zaman git zaman hayat覺m覺za ak覺ll覺 saatler girdi. Belki 10 y覺ld覺r ak覺ll覺 saatler ile devam ederken otomatik saat ak覺m eime doum g羹n羹nde vitrinde g繹r羹p beendii Longines Conquest (L3.430.5.02.6) saati almakla yeniden alevlendi. Y覺llar ge癟miti ya覺m覺z oturmutu. Art覺k san覺r覺m pahal覺 saatler takabilecek hem b羹t癟emiz hemde olgunluumuz olmutu.
Peki ne almal覺yd覺m? Asl覺nda cevap basitti. Her zaman saatlerini 癟ok sevdiim favori markam Omega olmal覺yd覺.
Peki hangi model? Burda biraz s覺k覺nt覺 vard覺 癟羹nk羹 Moonwatch 覺 da 癟ok isterdim Seamaster Planet Ocean 覺 da. Ah Daniel Craig senin Bond serisindeki performans覺n beni Seamaster a a覺k etti.
Model de tamamd覺 PO mavi olacakt覺. 17 cm bileim i癟in 43,5 mm lik versiyon biraz b羹y羹k gibi duruyordu. Arat覺rmalara balad覺m hemen. Google, Youtube 癟eitli siteler derken 39,5 mm 17 cm lik bileime uygun gibiydi.
Eeee nereden alacakt覺m peki? ansl覺yd覺m 癟羹nk羹 繹n羹mde bir yurtd覺覺 gezim vard覺. Burda y繹neticimiz Bond devreye girdi ve bana TSF Shop arac覺l覺覺yla m羹thi bir fiyat verdi. Ama bir sorun vard覺 saat stokta yoktu ve 1 ay kadar beklemek gerekiyordu. Neyse dedik bi gidip geleyim Amsterdam a d繹n羹te haberleiriz.
Amsterdam a gitmeden 繹nce 1-2 yere mail att覺m. Schaapcitroen Saati istediim tarihte temin edebileceini s繹yledi. Schripol Airport Omega Boutique direk sizin i癟in ay覺rd覺k fiyat bu dedi. Saati denemek i癟in f覺rsat覺 bulmutum. Amsterdam da ilk olarak Schaapcitroen maazas覺na gittim ve h羹srana urad覺m. Saati getirmemilerdi. Maalesef beni pek 繹nemsememilerdi. Kendileri bilir para kazanmak istemeyen insana ben ne yapabilirim ki? Bunlar b繹yle davrand覺k癟a Gassan daha 癟ok para kazan覺r

ok uzun oldu fark覺nday覺m kusura bakmay覺n. art覺k resimler konusun..

Saat 4 bakla eksilmi ekilde 170 gr. A覺r m覺? evet biraz a覺r ama 癟ok da 繹nemsemiyorum al覺t覺m bile.

Kim kullan覺yor ki He valfini?

Makinemize de 繹yle bir bakal覺m.

17 cm lik bileimde bence g羹zel durdu.

Saatin kal覺n olduu ile ilgili 癟ok fazla yorum okudum ama bana pek 繹yle gelmedi.Ger癟i Suunto Vertical den sonra herey normal gelir

Okuduunuz i癟i herkese 癟ok teekk羹r ederim. Tekrar burda olmak g羹zel. Umar覺m 癟ok daha iyileri sizlerin olur. 襤yi forumlar..