TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

King Seiko SPB281J ve Nomos Tangente Kutu A癟覺l覺覺

Japon ve Asya retimi Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Japon Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii Japon ve Asya Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

King Seiko SPB281J ve Nomos Tangente Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj c6rvo » 21 Mar 2025, 20:08

Merhabalar bug羹n yeni ald覺覺m 2 saatimin a癟覺l覺覺n覺 yapmak istiyorum. Asl覺nda 1 hafta oldu saatleri alal覺 ama yeni f覺rsat bulabildim. nce k覺sa da olsa hikayesiyle balayay覺m al覺mlar覺n (: koleksiyonumda 癟ok saat tutmay覺 sevmeyen birisiyim genelde 4 saat tutuyorum ve 2 sini ayn覺 anda deitirme karar覺 ald覺m[emoji51]

Gelelim ald覺覺m saatlere 繹nce king seikodan balayay覺m tamamen 繹ylesine girdiim ayd覺n saatte saati denedikten sonra akl覺mdan 癟覺kmamas覺yla balad覺 king seiko sevgim [emoji51] 37 mm kasa 癟ap覺 bileimde inan覺lmaz konforluydu ayr覺ca saatin hem kadran覺 hem bilezii 癟ok ilgi 癟ekici gelmiti. S羹rekli tan覺d覺klara sorup uygun bir king seikoyu d羹羹rmek i癟in bekliyordum ve 1 ay gibi bir s羹renin sonunda beendiim modellerden birini buldum ve ald覺m.

Saati genel hatlar覺yla yorumlayacak olursam en beendim yan覺 kadran覺 ve boyutlar覺 diyebilirim. Metalik gri ve beyaz aras覺 bir renk olduk癟a sade bir kadran. 37 癟ap 43.5 lug to lugu ile de tam benim bileim i癟in yap覺lm覺 gibi [emoji51] beenmediim tek 繹zellii de maalesef mekanizmas覺 6r31 kullan覺lm覺 癟ok takan birisi deilim ama g羹nl羹k sapmas覺 25-30sn civar覺. Yani 2-3 g羹nde bir bi ayar art gibi. Yakla覺k 70 saat g羹癟 rezervi var. En az覺ndan art覺k koleksiyonumdaki 癟elik bilezikli saat eksikliini kafama yatan bir modelle giderdim.

Gelelim 2.saate nomosun 175.y覺l覺 an覺s覺na 癟覺kard覺覺 31 renkli tangente modelinden lemonbiscuit diye ge癟en modeli. Marka zaten en sevdiim markalardan birisi elimdeki bir nomosu sat覺nca yerine yine nomos almak istedim. Ayr覺ca Fenerbah癟e ma癟lar覺na da s覺k s覺k giden birisi olarak formaya 癟ok uygun bir model bulduumu d羹羹n羹yorum [emoji51] g繹z羹 hi癟 yormayan basit sade ama ayn覺 zamanda renkli bir kadran. Lug to lugu her ne kadar 48 olsa da nomosun bacaklar覺 uzun tutmas覺ndan kaynakl覺 art覺k al覺t覺m. Nomosun kendi 羹rettii kurmal覺 duw4101 mekanizmas覺 kullan覺lm覺 yakla覺k 42 saatlik bir g羹癟 rezervi var. Her 癟eit kordonla tak覺labilir farkl覺 farkl覺 ortamlara uyum salat覺labilir olmas覺 da almam覺n en b羹y羹k sebeplerinden birisiydi.

S繹yleyeceklerim bu kadar uzun s羹redir forumda kutu a癟覺l覺覺 yapmak istiyorum abim (drcca) forumun eskilerinden ve o kutu a癟覺l覺lar覺 yaparken ben bu hobiye hi癟 ilgisi olmayan biri olarak anlam veremez sa癟ma bulurdum demek ki b羹y羹k konumamak gerekmi [emoji2960] aa覺ya bi ka癟 fotoraf b覺rak覺yorum okuyan herkese teekk羹r ediyorum [emoji3526]

Resim

Resim

Resim

Resim

SM-S911B cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
c6rvo

Kay覺t: 04 Tem 2022, 03:11

Re: King Seiko SPB281J ve Nomos Tangente kutu a癟覺l覺覺

Mesaj tt59 » 21 Mar 2025, 20:21

Hay覺rl覺 olsun, g羹zel zamanlar覺n覺za elik etsin :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
tt59

Ya: 43
Kay覺t: 30 Au 2015, 17:43

Re: King Seiko SPB281J ve Nomos Tangente Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj Jugadorian » 21 Mar 2025, 21:21

Hay覺rl覺 olsun, Nomos renkler ger癟ekten 癟ok g羹zel..
Hi! I'm newbie.
Kullan覺c覺 avatar覺
Jugadorian

Ya: 35
Kay覺t: 22 Tem 2024, 13:29

Mesaj mlm » 21 Mar 2025, 21:32

Umut tebrikler, ikisi de birbirinden g羹zel g羹le g羹le kullan :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj Eterna » 21 Mar 2025, 23:22

襤ki farkl覺 saat = iki g羹zel saat

Keyifle, mutlu g羹nlerde kullan覺n.
Kullan覺c覺 avatar覺
Eterna

Ya: 50
Kay覺t: 28 May 2010, 13:44

Mesaj slhgzl » 21 Mar 2025, 23:51

Hayirli olsun ikisi de g羹zel saat
Civil Engineer
Kullan覺c覺 avatar覺
slhgzl

Kay覺t: 30 Nis 2017, 15:46

Mesaj recepergun » 22 Mar 2025, 00:06

Hay覺rl覺 olsun g羹zel g羹nlerde kullan覺n, her ikisi de 癟ok g羹zel ama Nomos harika [emoji169][emoji170]

CPH1951 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
recepergun

Kay覺t: 10 Oca 2020, 23:36

Mesaj esahinkul » 22 Mar 2025, 01:29

g羹zel zamanlar覺 g繹stersin hay覺rl覺 olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullan覺c覺 avatar覺
esahinkul

Kay覺t: 25 Eki 2024, 12:57

Sonraki

D繹n TSF Japon Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 226 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners