Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
depechemode » 05 Mar 2025, 16:37
Heesh yazdı:depechemode yazdı:Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Artık saat almak istemiyorum. Orient ım yoktu. Bu hastalık bizi batıracak.
:) almayacaz diyoruz kafada hep sinir sonraki saat dönüyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

-

depechemode
-
Mastor » 05 Mar 2025, 16:53
Alışılagelmiş renklerin dışında kadranda bordo-kahve tonları, sarı-turuncu ve pembe tonlarını beğenirim. Dikkat çekici ve görece nadir olurlar etrafta.
Mako 3 çok hoş bir saat ve kadran rengini çok beğendim güzel duruyor. Güzel günlerde takın.
-

Mastor
-
depechemode » 05 Mar 2025, 20:24
Mastor yazdı:Alışılagelmiş renklerin dışında kadranda bordo-kahve tonları, sarı-turuncu ve pembe tonlarını beğenirim. Dikkat çekici ve görece nadir olurlar etrafta.
Mako 3 çok hoş bir saat ve kadran rengini çok beğendim güzel duruyor. Güzel günlerde takın.
Sağol. Saatin diğer renkleride güzel. Ancak benim o renkte saatlerim var. Saat koleksiyona mümkün olduğunca birbirine benzer saatler eklemiyorum.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

depechemode
-
atahablc » 18 Mar 2025, 15:53
Görüntü olarak çok şık yalnız Orient'lerin zaman içerisinde kaliteyi çok düşürdüğünü düşünüyorum. Fotoğrafları çok güzel yakalamışsınız

hayırlı olsun.
-

atahablc
-
depechemode » 18 Mar 2025, 21:15
atahablc yazdı:Görüntü olarak çok şık yalnız Orient'lerin zaman içerisinde kaliteyi çok düşürdüğünü düşünüyorum. Fotoğrafları çok güzel yakalamışsınız [emoji106] hayırlı olsun.
Teşekkür ederim. Mako 3 de kaliteyi beğendim. Sağlam bir saat oldugundan bahsediliyor.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

depechemode
-
amasseia » 21 Mar 2025, 05:24
Hayırlı olsun, güzel zamanlar göstersin. Orient'leri çok beğeniyorum, çok kaliteli ve şık bir saatler üretiyorlar.
Bezel yine alüminyum mu acaba?
-

amasseia
-
depechemode » 21 Mar 2025, 11:11
amasseia yazdı:Hayırlı olsun, güzel zamanlar göstersin. Orient'leri çok beğeniyorum, çok kaliteli ve şık bir saatler üretiyorlar.
Teşekkür ederim.Bezel çelik, diğer makolardan çok daha rahat dönüşü var. Bezel üzerinde yazılar daha büyük. Kayıştaki baklalar bir bütün şeklinde diğer makolarda geçmeli 2 parça şeklinde.
-

depechemode
-
amasseia » 21 Mar 2025, 12:48
depechemode yazdı:amasseia yazdı:Hayırlı olsun, güzel zamanlar göstersin. Orient'leri çok beğeniyorum, çok kaliteli ve şık bir saatler üretiyorlar.
Teşekkür ederim.Bezel çelik, diğer makolardan çok daha rahat dönüşü var. Bezel üzerinde yazılar daha büyük. Kayıştaki baklalar bir bütün şeklinde diğer makolarda geçmeli 2 parça şeklinde.
Süper, Orient dersine iyi çalışmış o zaman. Özellikle çelik bezel geliştirmesi iyi olmuş
-

amasseia
-
Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 220 misafir