TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

10.000 TL Bütçeli Spor-Klasik Saat Önerisi / PAM 320 Alındı

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 10.000 TL Bütçe İçin Spor-Klasik Saat Önerisi

Mesaj ufukyil » 22 Haz 2011, 21:04

msturan yazdı:Konuyu dağıtıyorum da şu bannerdeki yeşil güzelin ikinci eli falan bulunmaz değil mi 10000'e falan? Hani US'te falan da mı? :(

Edit: Yeşil kadran ve rolex engraving ile tabii..

http://cgi.ebay.com/ROLEX-SUBMARINER-S-STEEL-GREEN-ANNIVERSARY-BEZEL-/330577707742?pt=Wristwatches&hash=item4cf7f782de
Çok temiz gibi ama gümrükde sağlam kanal lazım. :)
Uniqueness at it's best...
Kullanıcı avatarı
ufukyil

Mesaj msturan » 22 Haz 2011, 21:08

Yeşil kadran gerek ama.. :D

Yanlış anlaşılmasın, alacağım falan yok :D
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj Bond » 22 Haz 2011, 21:11

Linkteki Rolex 16610LV 50th Anniversary bulunur hatta TR'de bile bulabilirsin 10K TL'ye ama bannerdaki yeni 116610LV USA dahil çok zor belirttiğin fiyata.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj drk » 22 Haz 2011, 21:14

Bekin nerelerdesin, yoksa aldın mı saati? :)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj msturan » 22 Haz 2011, 21:18

Çok teşekkürler Bond, gerçekten içim gidiyor bakarken..
Allahtan öğrenci adamım satıp savuşturup alabileceğim pek bir birikimim yok, yoksa aç kalma pahasına girecektim bir 16610LV'ye..
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj Emre » 22 Haz 2011, 22:36

Rica ederim ufukyil.

drk yazdı:Şu anda yaklaşık 700bin tl, japon yeni artmış :)

Yarin 710.000 TL olur o :D
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj uzbey33 » 23 Haz 2011, 11:19

bu fiyat klasmanında, bu kriterlerle benim önerim kesinlikle jaeger le coultre master compressor serisinden bir saat olurdu:

http://www.prestigetime.com/items.php?brand=34&series=820,1377,441,303,1355,406,745,746&page=1
collecting is fun. instagram--> uzbey33: saat, uzbey: seyahat
Kullanıcı avatarı
uzbey33

Mesaj Bekin » 23 Haz 2011, 19:54

Uzun bir aradan sonra tekrar buradayım. Mezuniyet balosu, yüksek lisans başvurusu falan derken burayı çok ihmal ettim.
Öncelikle herkese ilgisi ve tavsiyeleri için çok teşekkür ediyorum.
Henüz saati almadım tabi ki, sizlerin rehberliği ile alacağım. Hemen konuya geçelim.

Rolex tavsiyelerinize maalesef bir türlü ısınamadım. 3 tercihim olsa Submariner 3. sırada olabilir ama Milgauss çok renkli geldi bana. Hatta geçenlerde Nişantaşında takılırken yine de bir bakayım dedim, maçka parkına doğru bakan bir Rolex mağazası aklımda kalmıştı, ama uzaktan Omega yazısını görünce vazgeçtim. Hafızam mı beni yanılttı bilmiyorum ama orada bir zamanlar Rolex yazmıyor muydu?

Ayrıca IWC'nin de beğendiğim modelleri oldu. Mesela Portofino serisinden,

Resim

Breitling, Navitimer, hediye bahsi açılınca babama ilk önerilen saatmiş. Telefonunda tesadüfen fotoğraflarını görünce anladım. Ardından o da işin içinden çıkamayıp topu bana atmış zaten. Navitimer bir kült olsa da çok karmaşık olması beni soğuttu. Peki ya Breitling'in Superocean modeli nasıl bir tercih olur sizce?

Resim

Hayatımda hiç duymadığım Panerai'yi bana tanıttığınız için minettarım. Evet bu markanın çizgisini beğendim ve PAM312'yi aklımın bir kenarına yazdım. Sitesinde dolaşırken durduk yere Tourbillon görüp aklıma soktum ama €98,000 fiyatını görünce hiç görmemiş gibi yaşamaya devam ettim. Birkaç markanın daha bu yüksek fiyatlarını görünce Google'a "cheapest tourbillon" yazdım, sahte saat sitelerinin akınına uğrayıp oradan da kaçtım. Bir makina mühendisi olarak çok ilgimi çekti, ben hobi olarak bu konuyu araştıracağım. Merak ettiğim konu bu bütçe ile tourbillion bir saate sahip olmak mümkün müdür? Mümkün ise akıllıca bir tercih mi olur?

Resim
Kullanıcı avatarı
Bekin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 134 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners