TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Casio MTP B145D Al覺n覺r M覺?

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Casio MTP B145D Al覺n覺r M覺?

Mesaj Razortsf » 27 Oca 2025, 23:21

Merhabalar, bu saati 繹nerir misiniz? 襤lk saatim olacak. Yeil kadranl覺s覺n覺 beendim de mavi kadranl覺s覺 da k覺yafetlerle daha uyumlu gelir gibi geldi. Dress watch gibi duruyor ama g羹nl羹k saat olarak kullansam 25 yalar覺nda birisinde g羹zel olur mu? Pek g繹mlek giyen birisi deilim, daha 癟ok spor tak覺l覺yorum.

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
Razortsf

Kay覺t: 27 Oca 2025, 23:09

Re: Casio MTP B145D Al覺n覺r M覺?

Mesaj Brash00 » 28 Oca 2025, 01:08

Bence gayet yak覺覺r, uygun fiyata g羹nl羹k sportif modellerdir.
Kullan覺c覺 avatar覺
Brash00

Kay覺t: 09 May 2024, 14:48

Mesaj Eterna » 28 Oca 2025, 11:34

Hocam renkler falan 癟ok g羹zel, ben beendim.

Ama almadan bileinizde deneyin. ok k羹癟羹k bir saat. ap覺 35mm.
Kullan覺c覺 avatar覺
Eterna

Ya: 50
Kay覺t: 28 May 2010, 13:44

Mesaj Razortsf » 28 Oca 2025, 13:32

Bileim 16.5cm, nispeten ince. Maalesef bulunduum ehirde konyal覺saat ve saat&saat var. Onlarda da pek 癟eit yok. O y羹zden deneme ans覺m yok. 2 3 arkadaa sorduumda saati beenmemilerdi. O y羹zden bi 癟ekincem var saate kar覺.
Kullan覺c覺 avatar覺
Razortsf

Mesaj hknmtn » 29 Oca 2025, 03:22

Merhaba, orijinal bir Casio her zaman al覺nabilir. Takacak kii beensin yeterki.
Renk se癟imi tamamen size kal覺yor. Bana g繹re yeil, sar覺 ve mavi aras覺ndan bir tercih yap覺labilir. Videolar覺n覺 izleyerek renkler hakk覺nda biraz daha fikir sahibi olabilirsiniz.
Bir iki videoya 繹yle bir bakt覺m. 襤nce bir saat konforludur diye d羹羹n羹yorum. Boyut olarak da bileinize ideal olaca覺n覺 d羹羹n羹yorum.
Bizim millet b羹y羹k saat sever. Duvar saati gibi olacak. 襤癟inde de ne ie yarad覺覺n覺 bilmedii g繹stergeler olacak. Ona bay覺l覺r ekserisi. B繹yle kibar saat g繹r羹nce de "bu ne" derler.
Kimin ne dediine 癟ok ald覺rmadan bize uyan, b羹t癟emiz dahilinde, keyifle kullanca覺m覺z覺 d羹羹nd羹羹m羹z saati almak en mant覺kl覺 oland覺r.
Se癟iminizde kolayl覺klar dilerim.
Kullan覺c覺 avatar覺
hknmtn

Kay覺t: 24 Au 2018, 23:47

Mesaj Razortsf » 29 Oca 2025, 11:38

Cevap veren arkadalara teekk羹rler. Cevaplar覺n覺z benim i癟in deerliydi. Farkedersiniz ki bu saat prx hommage'覺 ve 35 mm. Biraz uzak olsa da konyal覺 saate gittim ve prx deneme ans覺m oldu. 35mm ve 40mm denediimde 35 g繹z羹me k羹癟羹k g繹z羹kt羹. 40mm daha g羹zel durdu ama bileim i癟in de tam s覺n覺r gibiydi, fazlas覺 b羹y羹k gelir. Saate y羹kselmitim fakat 35 mm kolumda k羹癟羹k kal覺r diye sat覺n almaktan vazge癟tim. 3-4bin liraya kadar sade kadranl覺 saat 繹neriniz varsa 繹nerilere a癟覺覺m.
Kullan覺c覺 avatar覺
Razortsf

Mesaj amasseia » 29 Oca 2025, 21:28

Merhaba.

Bilek 癟aplar覺m覺z ayn覺. Bizim i癟in 38-40 ideal bence hadi bilemedin max 41mm diye d羹羹n羹yorum. B羹y羹k saatlerim var ama ger癟ek癟i olmak gerekirse bileime g繹re b羹y羹k duruyorlar.

Lorus markas覺 Seiko'nun kardei. Deri kordon hounuza giderse 40mm 癟ap覺nda: 2 bin TL
https://www.n11.com/urun/lorus-rrx05jx9 ... gunduzsaat

41mm: https://www.n11.com/urun/lorus-rh363ax9 ... zoptiksaat

39mm: https://www.n11.com/urun/lorus-rh909rx9 ... lilar-saat

Belirttiiniz fiyatlara quartz olarak bir 癟ok model mevcut.
Kullan覺c覺 avatar覺
amasseia

Kay覺t: 21 May 2017, 11:41

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 54 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners