Ben longines L49744116 model kodlu saati 癟ok sevdim uzun s羹re d羹羹nd羹m, belki longines markas覺n覺n giri seviyesi ama benim i癟in saatlerde bir 羹st modellere ge癟mek i癟in tercih ettiim bir saat oldu, gerek bilezik kalitesi gerek kibarl覺覺 gerek rahatl覺覺 ile tam bir 繹zel g羹n saati. Saatlerim arasindaki en rahat saatler aras覺na girdi.
Tag Heuer ise benim ilk ve tek ikinci el saatim oldu. Calibre 5 olarak herkes taraf覺ndan bilinen bir mekanizma, ben zaman tutmas覺ndan bilezik kalitesinden ve kolda duruundan 癟ok memnun kald覺m. Temiz kondisyonda bulunduu zaman deerlendirilebilecek bir saat bence.
Son olarak gelelim Seiko Snkl81k saate. Bu saati de bug羹n ald覺m, gelir gelmez de dier iki saat ile birlikte konuyu a癟mak istedim, bende baka Seiko 5 modelide olduu i癟in, sadece renk ve farkl覺l覺k olsun diye almak istedim 癟羹nk羹 saat hobisi gelitik癟e tissot seviyesinden sonra biraz daha kaliteli markalara (longines ve tag heuer) ge癟mek istediim i癟in Seiko marka saatler almak d羹羹ncem yoktu malum arada gelen saat alma istei ve kadran renginden dolay覺 son iki ay i癟inde 3. Kez saatlere yenik d羹t羹k

Mi Note 10 Lite cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi