Bir süredir Explorer 2 benzeri çelik bezelli bir saat arayışındaydım ama çok fazla seçenekte bulmakta zorlanıyorum,bir ara San Martin 054 numaralı modellere yöneldim ,kalite olarak beğenilen bir saat olarak görünüyordu,ama almadım, birde eskiden beri turuncu(Doxa,Skx,Monster tipi) kadran da denemeyi düşünüyordum ki Spinnakerin bu modelini farkettim ama Türkiye'de stoklar bitmişti,geçenlerde sıfır ayarında denk gelince aldım.
Arkadaşlar saat 39 mm çapında tam istediğim boyutta,ağırlığı iyi,kasa fırçalı kenarlar parlatılmış,çift yönlü çelik bezel ,kadranı çok dikkat çekici sıcak bir tona sahip,akrep ve yelkovan da zayıf ama indislerde güçlü fosforları var,kutudan çelik ve silikon ile birlikte geliyor,birde kayış değiştirmek için aparat mevcut,
Silikon kordon sevmiyorum ama çelik bileziği beğendim,dolu end link,kordon lug arasına mükemmel bir şekilde oturuyor,boşluk hiç yok,16,5 cm bileğim için 3 bakla çıkarınca tam istediğim şekilde oturdu, klips te ince ayarda yapılabiliyor,hem çelik hemde silikon kordon pim leri ayarlı olduğundan değişimi kolay,cam safir arka kapağa GMT kılavuz bilgileri işlenmiş,tarih göstergesinin de kadran rengi olmasını beğendim,deri kordon ile kullanıma pek uygun görünmüyor belki nato kordon denenebilir,kilitli tepe ile içime sinen bir saat oldu.Birkaç fotoğraf ekliyorum.Selamlar..

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi