Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz

Forum kuralları
			Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz. 
İyi Forumlar Dileriz
TSF

Boondoks » 23 Ara 2024, 14:55 

Selamlar,
Retro görünümlü bir saat almak istiyorum. Lorus'un bu modeli hoşuma gitti, içindeki mekanizma seiko. Retro olarak 5-6 bin TL civarında önerileriniz varsa paylaşırsanız memnun olurum. Teşekkürler.

- 

Boondoks

-  

erydn » 23 Ara 2024, 15:29 

43mm çap bileğinizde büyük görünmeyecekse daha iyi bir fiyat F/P seçeneği yoktur muhtemelen

- 

erydn

-  

Boondoks » 23 Ara 2024, 17:09 

Genelde saatlerim 42mm ve üzeri çapta. Büyük gelmez, benim de düşüncem daha iyisini bulamayacağım yönünde. Teşekkürler.

- 

Boondoks

-  

watch35 » 23 Ara 2024, 21:57 

Boondoks yazdı:Selamlar,
Retro görünümlü bir saat almak istiyorum. Lorus'un bu modeli hoşuma gitti, içindeki mekanizma seiko. Retro olarak 5-6 bin TL civarında önerileriniz varsa paylaşırsanız memnun olurum. Teşekkürler.

Çok severek kullanıyorum. İlgi çekici gören mutlaka soruyor [emoji3] Bence bu fiyat bandında iyi bir seçim. 

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

- 

watch35

-  

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi
	Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 143 misafir