TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Camel Active Al覺nm覺t覺r :) Yorum Yapan Herkese Teekk羹rler

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Camel Active Al覺nm覺t覺r :) Yorum Yapan Herkese Teekk羹rler

Mesaj ufukacar34 » 17 Haz 2011, 16:52

hmm.. yani kronometreli olmas覺 saplant覺 halindeydi bende. sonra prs516 dan b羹y羹k ama kaba saba durmamas覺 artt覺.

bakt覺覺m pek 癟ok seiko 400lerin cok 羹st羹nde. beendiim cok guzel bi seiko vard覺 ancak 750tl ye d羹ebildiler en fazla. citizen ve tabi ki elimden geldiince pek 癟ok 羹r羹ne bakt覺m casio , tissot gene , fossil , nacar , jacques lemans, vs ama dediim gibi cidden cok begend覺g覺m saatleri de oldu ama fiyat 癟ok katlad覺g覺 覺c覺n tercih etmedim.

en sonunda secimimi u ekilde yapt覺m sekio (750tl) , jacques lemans (600tl) , tissot (830tl) , ve camel (430tl) baya bakt覺m hepsi g羹zel hepsini de severek takar覺m o zaman ucuzundan balayal覺m dedim ve bunu ald覺m:D

he bir de her saat swiss made yazamaz laf覺 etkiledi beni. belli kriterleri olmas覺 ve her sat覺c覺n覺n swiss mallar覺n dan cok em覺n konusmas覺.

dediim gibi ben amat繹r bile say覺lmam sadece t羹keticiyim. ama bilgilendirirseniz 癟ok mutlu olurum yanl覺 m覺 yapm覺覺m?
Kullan覺c覺 avatar覺
ufukacar34

Kay覺t: 14 Haz 2011, 22:38

Mesaj drk » 17 Haz 2011, 17:41

Yukar覺da yazd覺覺n覺z bak覺 a癟覺s覺na g繹re en doru tercihi yapm覺s覺n覺z, tekrardan g羹le g羹le kullan覺n. Zamanla arat覺rmalar覺n覺za devam ederseniz beenilerinizin ve saatler hakk覺nda 繹nemsediklerinizin deimesi olas覺l覺klar dahilinde ama o zamana kadar gayet iyi bir se癟im :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj ufukacar34 » 17 Haz 2011, 21:11

癟ok teekk羹r ederim=) bu cahillik ile sizlerin ve kendi arat覺rmalar覺m dahilinde olabilecek en iyisini secebildiysem ne mutlu bana:D
Kullan覺c覺 avatar覺
ufukacar34

Kay覺t: 14 Haz 2011, 22:38

Mesaj orakay » 17 Haz 2011, 23:19

G羹le g羹le kullan覺n.
Bende de bir Camel Active var. 10 sene kadar 繹nce alm覺t覺m halen 癟ok salam ama bendeki ayakkab覺 .. ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
orakay

Ya: 53
Kay覺t: 17 Eyl 2010, 13:07

Mesaj drk » 17 Haz 2011, 23:57

ufukacar34 yazd覺:癟ok teekk羹r ederim=) bu cahillik ile sizlerin ve kendi arat覺rmalar覺m dahilinde olabilecek en iyisini secebildiysem ne mutlu bana:D

Aman efendim, cahillik olur mu hi癟, ben zamanla deien fikirlerim kar覺s覺nda duyduum hayretten dolay覺 b繹yle bir yorum yapm覺t覺m. Sonu癟ta tek bir doru yok herkesin kendi dorular覺 var ve zevk fakt繹r羹n羹n bu denli 繹nemli olduu bir konuda iyiden bahsetmek 癟ok g羹癟. ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj Frax » 19 Haz 2011, 00:50

Hay覺rl覺 olsun, iyi g羹nlerde kullan覺n :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
Frax

Kay覺t: 27 Ara 2009, 15:36

nceki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 147 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners