Saat Mekanizmaları ve Teknik Bilgiler Konusunda Paylaşım Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Mekanizmaları Bölümünde Birçok Mekanizma Üreticisi Firmanın Model, Kalbre ve Makine Verilerine Detaylı Fotoğrafları ile Ulaşabilirsiniz. Ayrıca Saatlerde Kullanılan Teknolojileri Açıklayan Detaylı Bilgilendirme Konularını Okuyabilirsiniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Ladik11 » 18 May 2011, 17:13
Seikonun auto relay özelliğine sahip ( örnek premier serisi ) kinetic mekanızmalı saatlerde tam şarj olma durumunda yaklaşık 4 yıl zamanın saklanması mümkün? Ancak saati bir hafta boyu kolunuzda her gün 12 saat olacak şekilde takarsanız 10 günlük enerjinin depolanmasını sağlarsınız. Bu durumda satinizi hiç kullanmadığınızı düşünelim saat bir buçuk ay kadar zamanı hafızasında saklayabilicektir. Bir ay boyu her gün takarsanız 40 gün ( auto relay ile 6 ay) 8 ay boyu her gün 12 saat takar iseniz 320 gün ( auto relay ile 4 yıl ) enerji seviyesine ulaşacaktır. Antalya ve İzmir'de 4 bayi ile yaptığım görüşmede tam şarj durumuna saatin 2 gün takılmasıyla ulaşılacağı adeta ağız birliği edilmişçesine iletildi. Konu hakkında ilgilenenlerin yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
-

Ladik11
-
- Mesajlar: 113
- Kayıt: 05 Oca 2011, 01:13
- Konum: Alanya
autotech » 17 Haz 2011, 22:35
Kinetic direct drive saatim durur vaziyetteyken koluma taktığımda 2 gün olmasa bile en fazla 3-4 günde tam şarj kapasitesine ulaşıyor. Yukarıda yazdıklarınıza katılmıyorum. Bayiler haklı gibi.
-

autotech
-
- Mesajlar: 34
- Kayıt: 22 Ağu 2010, 11:20
Dön TSF Saat Mekanizmaları & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 56 misafir