TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Theorema ve Trias Marka Saatler Hakkında Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Theorema ve Trias Marka Saatler Hakkında Bilgi

Mesaj wolverin » 17 Haz 2011, 18:52

nette gezinirken Theorema saatler ilgimi çekti , Trias saatlerle aynı firma sanırım ,aslında 35 jewel olması daha çok ilgimi çekti bende kaliteli izlenimi oluşturdu? bu saatler hakkında bildiklerinizi paylaşalım istedim saygılar

örnek: paragon modeli,

Resim

fiyat da 320 dolar civarında sanırım.
Kullanıcı avatarı
wolverin

Re: Theorema ve Trias Marka Saatler Hakkında Bilgi

Mesaj Frax » 19 Haz 2011, 00:54

Çin malı bir ürün sanıyorum. Bence almayın. Son Çin Malı vakamız:

viewtopic.php?t=5613#axzz1PfPYZwID

Ayrıca jewel ile ilgili bilgi:

viewtopic.php?f=49&t=4119&p=46566&hilit=jewel#p46566
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj wolverin » 19 Haz 2011, 12:21

cevabın için teşkkürler frax, çok güzel başlıklar , aslında arattım ama marka farklı olunca pek bir şey bulamadım , bir de kotalı netten giriyorum malum çok detaylı da arayamıyorum(diğer adresler v.s.) germany , munich yazınca insanda doğrudan alman malı izlenimi doğuyor , şimdi alman malına da soğukluk oluşturuyor bu yüzden yeni taktikmidir bilmem made in china yerine - made in prc gibi ama almanlarda bu tür saat yapımcılarından neden yapıldığını , makinenin en azından (xxx made) ne olduğunu yazmalrı istenmesi gerekiyor çünkü tüketici yanılıyor alman mı , çin mi? Jewel konusunu okudum fakat bu seferde başka birşey aklıma takıldı şimdi sentetik malzemeler kullanılıyor taşlarda peki üzerinde jewel yerine xx rubin(yakut) yazan saatlerde yakut mu var o zaman,genelde eski saatlerde var sanırım rubin yazısı.
Kullanıcı avatarı
wolverin

Mesaj Frax » 19 Haz 2011, 13:49

Tamir Edilemeyen Saatler diye bir başlığımız vardı. Bu başlıkta da görüleceği gibi özellikle isim tercihleriyle yanıltmaya çalışıyorlar. Hiçbir firmanın 100-200 yıllık geçmişi yok bunlar sadece kandırmaya yönelik bilgiler. Bu fiyata Çin Malı almayın, daha önce alarak tecrübe etmiş ve memnun kalmış birileri olursa ancak bu şekilde tercih edin derim :)

viewtopic.php?f=12&t=2009&hilit=tamir+edilemeyen#axzz1PiYRGjMR
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj wolverin » 19 Haz 2011, 22:51

evet frax haklısın , arattığımda okumuştum bu topiği , tabi ben merak ettiğimden bakıyordum tercih konusuna gelince tabiki taklitten yana olmamalı , hani bunca hukuk kuralı varken , tüketiciyi kandırmaya yönelik satış nasıl yapılıyor aklım almıyor neyse herkes için hayırlısı.
Kullanıcı avatarı
wolverin

Mesaj seruvenci » 28 May 2012, 22:02

5-6 yıl kadar önce Almanya'dan bir tane trias Neptune Gold almıştım... Üstünde zaten sadece Germany yazıyor, made in Germany filan yazmıyor... 100 euro filandı fiyatı ve bende alırken en fazla 2 yıl takarım diye düşünmüştüm... :) ama halen pırıl pırıl kolumda duruyor, sevdiğim bir saatim... tamir konusuna gleince, hiç götürmediğim için tamir edilip edilmediği konusunda bir şey bilmiyorum...

Resim

Fotoğraftakinin aynısı bendeki de, kayışı cidden çok kalitesiz, yaklaşık 2 ay sonra filan koptu gitti, sonradan başka kayışla kullanıyorum... ama gayet stabil çalıştığını söyleyebilirim... birde gürültülü :)) cidden gürültülü, kolunuzu oynattığınızda sürtünme sesini rahatlıkla duyabiliyorsunuz bazen :)
Kullanıcı avatarı
seruvenci

Mesaj asymptote » 28 May 2012, 22:13

işlevleri çalışıyor mu bunun seruvenci?
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj seruvenci » 28 May 2012, 23:38

Çalışıyor:) hatta ben gayette memnun olduğumu söyleyebilirim... Sadece şöyle bir sorunu var benimkinin, ayların yazılı olduğu yerde dikkatinizi çeker, bisikletten çok sert düştüğüm bir gün ibre 1 diş attı... o kadar... gönderdiğim fotoğraftaki saat 5-6 yıllık bir saat...

Resim
Resim

fotoğrafların kalitesi için özür dilerim... fotoğraf makinemi bulamadığım için cep telefonu ile çektim...
Kullanıcı avatarı
seruvenci

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Agk22 ve 141 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners