TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Presage Yurtdışından Sıfır Ürün Alınır Mı?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko Presage Yurtdışından Sıfır Ürün Alınır Mı?

Mesaj Mıchael15 » 05 Ara 2024, 14:14

Merhabalar uzun süredir bu seikonun kırmızı kadran presage modelini almak istiyordum ve bu ilanı buldum ama piyasaya çok hakim değilim çünkü piyasada çok mod saat var ve de anlamakta zorluk çekiyorum ilanı buraya bırakıcam, ilan ve fiyatı hakkında yol gösterirseniz çok sevinirim teşekkürler (ürün 0 kutulu ve jelatinli hiç kullanılmamış 20 ay garantisi kalmış dedi ama yurt dışından alınan saatin türkiyede garantisi geçiyor mu bilmiyorum) şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-saat-kol-saati-seiko-presage-cocktail-time-negroni-red-1188843419/detay

Resim

Resim
En son Mıchael15 tarafından 05 Ara 2024, 15:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Mıchael15

Re: Seiko presage yurtdışından 0 ürün alınır mı

Mesaj mturann » 05 Ara 2024, 15:11

Mod dedikleri gerçek olmayan herhalde
Mod olayını bilen açıklayabilir mi acaba?
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj tt59 » 05 Ara 2024, 15:22

Yurt dışı ürünse bulaşmayın hiç,gördüğüm kadarıyla saatin sıfır fiyatı zaten 17700 TL civarında,peşine %15 indirim yapıyor zaten genelde bayiler,15000 TL ye mal olur aradaki fiyat farkına değmez ikinci el almak :thumbup:
Kullanıcı avatarı
tt59

Mesaj recepergun » 05 Ara 2024, 15:46

mturann yazdı:Mod dedikleri gerçek olmayan herhalde
Normalde modlama ufak değişiklikler yaparak orijinal saatte geliştirmeler / güzelleştirmeler yapmaya dayanıyor. Örneğin mineral olan camı safir cama yükseltmek veya orijinal saatin kollarını değiştirmek gibi.

Link kırık olduğu için görüntüleyemedim fakat ikinci el platformlarında gördüğüm, mod olarak belirtilmiş ve 5-10K arasında fiyatlandırılmış saatlerin çoğu aslında imitasyon olan saatler ve uzak durmak gerekir.

CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
recepergun

Mesaj Mıchael15 » 05 Ara 2024, 15:47

hocam mesajın en altındaki link çalışıyor
Kullanıcı avatarı
Mıchael15

Mesaj LynXMaSTeR » 05 Ara 2024, 23:44

link çalışmıyor
Kullanıcı avatarı
LynXMaSTeR

Mesaj kesikparmak » 06 Ara 2024, 00:14

Linki yapıştırdıktan sonra önizleme yapmadan gönderin. Forumun genel bir hatası bu. Önizleme yapınca linkin yarıdan sonrasını metine çeviriyor.
Kullanıcı avatarı
kesikparmak

Re: Seiko Presage Yurtdışından Sıfır Ürün Alınır Mı?

Mesaj copycat » 06 Ara 2024, 10:54

recepergun yazdı:
mturann yazdı:Mod dedikleri gerçek olmayan herhalde
Normalde modlama ufak değişiklikler yaparak orijinal saatte geliştirmeler / güzelleştirmeler yapmaya dayanıyor. Örneğin mineral olan camı safir cama yükseltmek veya orijinal saatin kollarını değiştirmek gibi.

Link kırık olduğu için görüntüleyemedim fakat ikinci el platformlarında gördüğüm, mod olarak belirtilmiş ve 5-10K arasında fiyatlandırılmış saatlerin çoğu aslında imitasyon olan saatler ve uzak durmak gerekir.

CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu anda özellikle Seiko saatler yerine satılan ucuz mod saatler tam olarak replika değil ama onun gibi bir şey.

Biliyorsunuz AliExpress ve benzerlerinde hemen hemen tüm Seikoların "homage" benzerleri satılıyor.
Bunların birçoğunda da nh serisi Seiko mekanizmalar var.

Mod denilenler de sözgelimi Heimdallr, addiesdive gibi markaların Seiko benzerlerini alıp kadranı Seiko yazılı olanla değiştirmek.

, özellikle skx gibi artık temizi az olan modeller için ya da marinemaster gibi pahalı Seikolar için yapıyorlar.

Ben de arkadaşıma katılıyorum böyle düşük maliyetler için bu işlere girmeye değmez.

CPH2113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
copycat

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], victarion ve 141 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners