copycat yazd覺:Hocam konuyu yarg覺ya ta覺d覺覺n覺z覺 ve bu y羹zden detay bilgi vermemenizi anl覺yorum ancak bu ekilde bir bal覺k a癟覺p sonra t羹m girileri silmeniz s覺k覺nt覺l覺 bir durum oluturuyor.
Bana g繹re detaylara girmeden en az覺ndan kaba hatlar覺yla durumu 繹zetlemeniz hem sorun oluturmayacakt覺r, hem de daha faydal覺 olacakt覺r.
Misal bir saatinizin sat覺覺nda arac覺l覺k hizmetinde zarara m覺 urat覺ld覺n覺z ya da size s繹z verilen bir y羹k羹ml羹l羹羹 m羹 yerine getirmediler.
CPH2113 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Haklisiniz.Konuyu k覺saca 繹zetleyeyim o zaman.
Ben saatimi 850 $ dan malum sat覺 sitesinde ilana koydum.ilk defa buradan bir ilan verdim.Sonrasinda ilan yayinlandiktan sonra bir satici paneli olmadigini ve saatle ilgilenen vs olup olmadigini anlamadigini anlamadigim icin malum siteden bilgi talep ettim.Onlar da fiyat teklifleri gelince teklifin kendilerine geldigini ve kendilerinin bana mail ile ilettiini belirttiler.Daha sonra bende sistemin ileyii kafama yatmadigi icin konuyu chek etmek ve sistemin verimli olup olmadigini anlamak ad覺na arkada覺ma saate 700 $ teklif g繹nderttim. malum site bana teklifi 600 $ olarak iletti.850 dolarl覺k bir saatte arada 100 $ kay覺p.
Ve bana teklif ilettikleri mailde son fiyatinizi belirtin gibi bir ibare vardi bende 800 $ in son fiyat覺m oldugunu belirttim.Bu arkadalar al覺c覺ya satici fiyat dusmuyor diye mesaj ilettiler.Yani arka tarafda kendilerince fiyat oyunlar覺 cevirdiler. Kendilerine durumu ilettim ve defaatle sordum bu aradaki 100 dolar覺n matematii nedir neye Gore bu teklifi bana 100 $ eksik ilettiniz diye. Cevap vermek yerine ilan ve 羹yeliimi sildiler.850 $ lik saatte bu tutars覺zl覺k var ise daha fazla birey s繹ylememek gerek yok san覺r覺m