Kim paylaşmış bakmadan resimlere daldım. Son saate geldiğimde bu koleksiyon Kerim'indir dedim, yanılmamışım

Güzel fotoğraf, böyle güneşli günlerde kullanın inşallah.ysnlztrk yazdı:Seyahat sırasında yanıma aldığım koleksiyonumun bir parçasını garip bakışlara rağmen Halkidiki'de bulunan Aristotalesin güneş saati ile fotoğraflamıştım [emoji3]
SM-F946B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alpina'nın kayışı ters mi takılmış üstadım?
Harika, özellikle bi-compax Chrono hastası biri olarak favorim Healey Chronograph.ltf yazdı:Aile git gide büyüyor, bazılarını elden çıkartmam şart gibi, yoksa yeni bir kutu gerekecek![]()
Koleksiyonda her markadan en fazla 1 adet olma kuralını deldiği için Tissot Seastar muhtemelen önümüzdeki haftalarda veda edecek.
Kutuda yer açtıktan sonra orta vadede bir JLC Reverso ve bir Blancpain FF ile artık aileyi tamamlamayı hedefliyorum.
Soldan sağa, yukarıdan aşağı sırasıyla:
1- Breitling Navitimer B01 46mm
2- Tag Heuer Carrera 1887 Bullhead
3- Rado Captain Cook Overpole L.E.
4- Cartier Calibre de Cartier
5- Zenith Defy El Primero 21 Ultraviolet
6- Ulysse Nardin Dual Time L.E.
7- Maurice Lacroix Aikon Chrono U.S.A. L.E.
8- Panerai Submersible PAM00682
9- Hamilton Khaki Aviation Pilot Pioneer
10- Frederique Constant Vintage Rally Healey L.E.
11- IWC Pilot AMG Petronas
12- Oris Aquis Date
13- Longines Master Collection Retrograde Moonphase
14- Girard Perregaux Laureato
15- Omega Aqua Terra Small Seconds
16- Tudor North Flag
17- Chopard Mille Miglia Classic Chrono
18- Baume & Mercier Riviera
19- Tissot Heritage 1938 Salmon
20- Tissot Seastar Powermatic 80
Gerçekten de öyle
Çok teşekkür ediyorum kıymetli abim
Aksine, pilot saatlerindeki kayış kombini bu şekilde olmakta [emoji4] ilginize teşekkür ederim.
Kerim bey saatler çok güzel[emoji106],dün Alpina kordonu benim de dikkatimi çekti,bazı saat forumlarına baktım,genel olarak tokanın 12 yönüne takıldığını, saatin bilekte tam ortalanmadığı takdirde tokanın 6 yönüne takılması yönünde yorumlar okudum,birde seikonun bazı modellerinde toka 6 yönünde takılır gibi yorumlar vardı..KKarakuş yazdı:Aksine, pilot saatlerindeki kayış kombini bu şekilde olmakta [emoji4] ilginize teşekkür ederim.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: MrPandül, scarbo ve 29 misafir
|