TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yurtdışından Bavulda Saat Getirmek?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yurtdışından bavulda saat getirmek?

Mesaj autograph » 27 Kas 2022, 22:46

Diyelimki saat takmayı seviyorum ve gittiğim yere 3-4 saat götürüyorum ve korumak içinde kutusu ile, dönüşte sorun mu yaşayacağım? Giderken sormamışsa, dönüşte eklendiğini nasıl kanıtlayacak?
Kullanıcı avatarı
autograph

Mesaj mecako52 » 27 Kas 2022, 22:49

autograph yazdı:Diyelimki saat takmayı seviyorum ve gittiğim yere 3-4 saat götürüyorum ve korumak içinde kutusu ile, dönüşte sorun mu yaşayacağım? Giderken sormamışsa, dönüşte eklendiğini nasıl kanıtlayacak?
Ürünler jelatinli, etiketli ve paketli değilse herhangi bir sorun yaşama ihtimaliniz yok. Zira saatler sıfır değil 2. el oluyor sizin durumunuzda.

SM-S906U1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
mecako52

Mesaj muratcan87 » 28 Kas 2022, 08:12

mecako52 yazdı:
autograph yazdı:Diyelimki saat takmayı seviyorum ve gittiğim yere 3-4 saat götürüyorum ve korumak içinde kutusu ile, dönüşte sorun mu yaşayacağım? Giderken sormamışsa, dönüşte eklendiğini nasıl kanıtlayacak?
Ürünler jelatinli, etiketli ve paketli değilse herhangi bir sorun yaşama ihtimaliniz yok. Zira saatler sıfır değil 2. el oluyor sizin durumunuzda.

SM-S906U1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu durumda özellikle yurt dışından alınan ikinci el saatler için en ufak bir sorun olmaz. kullanıyorum ki çizik bile var deyip geçebilirsin :)
Kullanıcı avatarı
muratcan87

Mesaj erturk47 » 10 Kas 2024, 20:05

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama güncel olarak bavulda yada üzerimizde saat getirtebiliyor muyuz? Son durum hakkında yorum yapabilecek olan var mı?
Kullanıcı avatarı
erturk47

Mesaj Tyrael » 10 Kas 2024, 20:46

Uçak altına verdiğiniz yani checkin valizinizde kesinlikle saat taşımayın. Bu şekilde valizim açılıp içinden sıfır aldığım 2 saatim çalınmıştı.

Sent from my iPad using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
Tyrael

Mesaj ozturkti » 12 Kas 2024, 12:38

Bu konuyla ilgili cok belirsizlik var ve en buyuk sebebi herkesin farkli tecrubeleri olmasi.
Eger gercekten pahali bir saat alacaginiz yurtdisi seyahatiniz varsa ve bu konudan cok cekiniyorsaniz, nacizane tavsiyem saatsiz veya goreceli ucuz bir saat ile seyahat etmeniz. Illa ki bilekte pahali bir saat varsa, faturasinin resmi veye kayitlarini telefonda gosterebebiliyor olmaniz onemli.

Ben Italya'da yasiyorum ve Italya havaalani gumrugu tarafindan (ulkeden ayrilirken) iki defa uzerimde ne kadar para olduguna dair sorgulanmak icin durdurulup kiymetli esyalarimin da envanterinin cikartilmasi istendi. Yani olay sadece Turkiye'ye girisinizle kalmayacaktir...

Ayrica Isvicre'ye trenle giris yaparsaniz bu konuda basiniza bir seyler gelmesi muhtemel :D
Ben bir sey yasamadim ancak yasayan birsini taniyorum. Yaninda uc saat tasidigi icin kendi mevcut saatlerine vergi odemek zorunda kalmisti.
Kulaga sacma geliyor, ancak saatlerinin ne zaman satin alindigini ispatlayamadigi icin oldu tum bunlar.
Kullanıcı avatarı
ozturkti

Mesaj erturk47 » 17 Kas 2024, 12:07

Ben bir tanıdığımdan rica edecektim, bu nedenle merak ettim son durumu. Cevaplar için teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
erturk47

Re: Yurtdışından Bavulda Saat Getirmek?

Mesaj muratcan07 » 17 Kas 2024, 18:02

Ben bir arkadaşımdan rica ettim 4 ay önce Hollanda dan gelirken kutusuyla valizine atıp getirdi
Kullanıcı avatarı
muratcan07

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 252 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners