TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex'e Cam Arka Kapak

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex'e Cam Arka Kapak

Mesaj Archezia » 14 Haz 2011, 12:55

Clk, birazdan yazacaklarımla belki azot üreten canlı konumuna gireceğim belki ama. Rolex "gösteriş saati" olarak üretmiyor belki ama alanların azımsanamayacak bir kısmı Rolex alırken "gösteriş saati" olarak alıyor. Rolex'in saatlerini gösteriş için üretmediği belli zaten ama genel olarak insanlar tarafından en çok bilinen lüks marka hatta bilinen en lüks marka olması dolayısıyla gösteriş için en uygun marka oluyor. O yüzden bu faktörü de göz önüne alıp azot üretenlere de biraz olsun hak vermek gerekiyor diye düşünüyorum. O kelimeleri bizden birilerine söylemediğini biliyorum ama aslında Rolex'i gösteriş saati olarak görmek son derece makul bir durum bence.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj nickynick » 14 Haz 2011, 13:06

No go for me.
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj Clk » 14 Haz 2011, 20:32

Archezia, aslinda söyledigin sey ile benim söyledigim örtüsüyor. Ben Rolex gösteris icin saat üretmez diyorum. Sen alan gösteris icin aliyor diyorsun. Bana ne alandan, ben millet icin mi saat aliyorum? Sen baskasi icin mi X markayi kullaniyorsun?

Rolex neredeyse 1 asirdir saat üreten bir firma. Bu firma yaptiklari ile kalitesi ile bu günlere geldi. Günümüz koyunlari olaylari kendi caplarinda yorumlamak istiyor ve para vererek aldiklari bir ürün ile kendilerini digerlerine göre bir kademe üstte görüyorlar ise o ayri mesele. Ama bu ne Rolex'i, ne kalitesini, ne de saatcilik tarihinde ki yerini degistirir.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Archezia » 14 Haz 2011, 23:36

Rolex açısından bir sorun yok ama tam olarak örtüşmüyor yada yanlış anlama olmuş sadece. Rolex'e gösteriş için saat üretiyor diyenlere koyun vs. demek de haklısın ama üstteki mesajda Rolex'e gösteriş saati diyenlerden bahsetmiştin. Ben de o yüzden dedim Rolex'e gösteriş saati demek makul birşey diye.
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Frax » 15 Haz 2011, 01:03

Archezia, Tüm Rolex Düşmanları Buraya başlığına hadi, okz'nin konusunu saptırma :D
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Clk » 15 Haz 2011, 07:41

Archezia, sana bir tavsiye... Hayatin boyunca Rolex satan bir magazanin önünden gecme, Rolex takan bir adam ile arkadas olma, icerisinde Rolex reklami olan bir dergi / gazete alma, konusu Rolex olan bir basligada yazma :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Archezia » 15 Haz 2011, 10:57

Frax yazdı:Archezia, Tüm Rolex Düşmanları Buraya başlığına hadi, okz'nin konusunu saptırma :D

clk yazdı:Archezia, sana bir tavsiye... Hayatin boyunca Rolex satan bir magazanin önünden gecme, Rolex takan bir adam ile arkadas olma, icerisinde Rolex reklami olan bir dergi / gazete alma, konusu Rolex olan bir basligada yazma :D

Tamam gittim kızmayın :D
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj razz » 15 Haz 2011, 11:04

clk; Archie'ye yüklenme fazla.. Düşün bak 2fast'e verseydik o Daytona'yı arkaya direkt Spinner(!) cam kapak, sub dial'lara kısa yanak/geniş ofset ring, kollara da DTM micro kanat, Isotta'dan carbon crown ve pusher paketiyle gelirdi :D
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Eterna, Okanito ve 230 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners