TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Forumda paylaşımların azaldığını düşünüyor musunuz ?

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Forumda paylaşımların azaldığını düşünüyor musunuz ?

Mesaj digitusmaximus » 07 Nis 2022, 10:53

Foruma ilk kez üye olan bir arkadaşa yapılan muameleyi sıcağı sıcağına paylaşıyorum.

https://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=62&t=37595

Başlığı inceleyin daha sonra "Forumda paylaşımların neden azaldığını, buna sebep olan şeyi" anlarsınız. Forum arkadaşlarımızdan birinin çok güzel bir sözü vardı :

copycat yazdı:
Özellikle "satın aldığı meta üzerinden kendini herkesten üstün gören" birkaç kişinin tavrı çok kişiyi irite etti ve küstürdü diye düşünüyorum.

Aynen o durum yaşanıyor. Vesselam.

.
Kullanıcı avatarı
digitusmaximus

Mesaj solinari » 07 Nis 2022, 11:58

digitusmaximus yazdı:Foruma ilk kez üye olan bir arkadaşa yapılan muameleyi sıcağı sıcağına paylaşıyorum.

https://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=62&t=37595

Başlığı inceleyin daha sonra "Forumda paylaşımların neden azaldığını, buna sebep olan şeyi" anlarsınız. Forum arkadaşlarımızdan birinin çok güzel bir sözü vardı :

copycat yazdı:
Özellikle "satın aldığı meta üzerinden kendini herkesten üstün gören" birkaç kişinin tavrı çok kişiyi irite etti ve küstürdü diye düşünüyorum.

Aynen o durum yaşanıyor. Vesselam.

.
+1
Forumda cevap vermek istediğim ancak forumun düzeni bozulmasın diye çok defa kendimi engellediğim olmuştur.
Homage başlıklarında homage kullananları aşağılayanları bile gördüm.
Gereksiz atişmalara girmek istemiyorum lütfen cevap yazmayın.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
solinari

Mesaj Solestar » 09 Nis 2022, 17:46

Evet, düşünüyorum.
- Gerçek saat severleri tenzih ederim; forumdakilerin bir kısmı saat meraklısı değil, gösteriş meraklısı.
- Biri bir şey yazsa da yanlış anlasam diye hazır bekleyen bir kitle var.
- Saatler çok pahalı... Domates, biber falan da çok pahalı gerçi... Belli bir kesim hariç insanlar artık hayatta kalma mücadelesi veriyor, parasız ve mutsuzlar.
- Karşıt görüşler olduğunda illa ki birinin kabul görmesi zorunluluğu olduğunu sanan, forum kültüründen uzak insanlar var.
- Ha, bir de 2. el ilanlara tuhaf fiyat teklifleri veren uyanığımsılar var.
Kullanıcı avatarı
Solestar

Mesaj kens » 10 Eki 2024, 11:11

Burayı uzun zamandır takip ediyordum ama daha yeni üye oldum sayılır.Saatlere olan ilgi ve bilgi seviyemi artırmam da gerçekten etkisi büyük oldu.Bunun yanı sıra burası (özellikle insanlara üsten bakan,küçümseyen,olmayan aklıyla dalga geçtiğini sanıp ve bunun komik olduğunu düşünen bazı üyeler için söylüyorum bunu) Türkiye’deki sermaye birikiminin çiğliğini, bugun kendini zengin ve çok kültürlü adledenlerin daha bir veya yarım kuşak öncesinin köy ağası zihniyetinde olduğunu çok güzel bir şekilde gözler önüne seriyor ve bunu da çok iyi bir şekilde deneyimleyerek öğrendim.
Kullanıcı avatarı
kens

Mesaj Heesh » 12 Eki 2024, 13:11

Ben çok yorum yapamayacağım ama forumu tapatalktan kullanıyorum ama programda çok sorun var yazmada kullanmada o yüzden bıktırdı ara ara girip bakıyorum . Düzgün bir önerisi olan varsa kurtulayım şu tapatalktan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Heesh

Mesaj danGerfuLL » 12 Eki 2024, 15:21

Eskisi kadar aktif değilim, iş yoğun. Eskisi kadar da saat değiştirmiyorum işin açıkçası. Hatta koleksiyonu baya bir küçülttüm. Ekonomik durumlarla beraber zaman sıkıntısı da baş gösteriyor. Gençlik iyiydi zaman boldu, yaşlılıkta zaman hızlı geçiyor. :)

23049PCD8G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
danGerfuLL

Mesaj CptOz » 14 Eki 2024, 01:45

kendi açımdan paylaşımlar neden azaldı;
1- İlgi çeken, bilgi dolu paylaşımlar iyice azaldı.
2- İkinci el satış satış forumu gibi gözükmeye başladı.
3- Son yıllardaki mevcut ekonomik durum yurtdışında uygun fiyatlı olan saatlere yurtiçinde bakmama bile engel oldu.
4- Foruma hiç bakmadan ilk mesajı ile konu açıp, sonra ortadan kaybolanlar sayfaları şişirdi. Forumda mutlaka konu temizliği olmalı.
4 - Gereksiz laf sokanlardan, alınganlardan, ilgili bilgisizlerden ve üslup eksikliği olanlardan uzak durma ihtiyacı doğdu.
5- Sık sık halen girmeme rağmen aynı veya benzer başlıklardan dolayı zaman ayırma azaldı.
6- Kendimi sanırım yeteri kadar bilgi, destek, görüntü ve fikir ile de doldurduğumdan; ihtiyaç da azaldı.

Herkese iyi zamanlar, saatler dilerim...[emoji4]

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
CptOz

Mesaj Okanito » 14 Eki 2024, 02:05

CptOz yazdı:kendi açımdan paylaşımlar neden azaldı;
1- İlgi çeken, bilgi dolu paylaşımlar iyice azaldı.
2- İkinci el satış satış forumu gibi gözükmeye başladı.
3- Son yıllardaki mevcut ekonomik durum yurtdışında uygun fiyatlı olan saatlere yurtiçinde bakmama bile engel oldu.
4- Foruma hiç bakmadan ilk mesajı ile konu açıp, sonra ortadan kaybolanlar sayfaları şişirdi. Forumda mutlaka konu temizliği olmalı.
4 - Gereksiz laf sokanlardan, alınganlardan, ilgili bilgisizlerden ve üslup eksikliği olanlardan uzak durma ihtiyacı doğdu.
5- Sık sık halen girmeme rağmen aynı veya benzer başlıklardan dolayı zaman ayırma azaldı.
6- Kendimi sanırım yeteri kadar bilgi, destek, görüntü ve fikir ile de doldurduğumdan; ihtiyaç da azaldı.

Herkese iyi zamanlar, saatler dilerim...[emoji4]

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Özgür abi ne güzel söyledin, selamlar :champ:
IG: mrokanito
"Do better if possible, and that is always possible."
Kullanıcı avatarı
Okanito

Önceki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 40 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners