citizen tsuyosa op-datejustvari tarzıyla, 40 mm çap 11,7 mm yüksekliğiyle gerçekten güzel bir saat. koleksiyona eklenir, sarısı bilhassa farklılık açısından güzel bir seçenek ama 50 metre su geçirmezlik bana çok yetersiz geliyor elimi yüzümü yıkarken dahi güvenemem yani ben ona öyle söyleyeyim

ama yine de citizen tsuyosa öneririm ve zaten casio, citizen, orient, tissot,seiko ve hamilton dışında giriş seviyesinde alacağınız her marka yetersiz kalacaktır yani bunlar hariç uzak durun.Belki timex, lorus, invicta da ucuz diye alınabilir. belki benim bilmediğim max 2 saat markası daha vardır başka yok.ve her swiss made yazan saat de parasının saati değildir. saatçiler bu yöntemi de pazarlama olarak çok kullanıyor. kar marjları daha yüksek galiba, anlamayan kişilere direk moda markası swiss made saatleri tanıtıp, tavsiye ediyorlar ve bu son zamanlarda moda oldu gözümden kaçmadı değil.Ayrıca ve popüler saatlerin çakması çok. 2. el veya internette ucuza gördüğünüz saatlere temkinli yaklaşın ve çok fazla güvenmeyin.Son olarak yurtdışı imkanı varsa japon saatleri yurtdışından alın. japonlar 2-3 kati pahalıya satılıyor bizde. tissot ve hamilton avrupa ile aynı fiyattı bildiğim kadarıyla.