TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bir başka Koleksiyon..

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Bir başka Koleksiyon..

Mesaj kcabjk » 04 Ara 2009, 12:52

Off o bmw neymiş öyle yaw
Kullanıcı avatarı
kcabjk

Mesaj Solestar » 04 Ara 2009, 18:08

egunns, arabalar çok güzel gerçekten.
Bunların boyutlarını tam anlayabilmemiz için kıyas yapabileceğimiz bir nesneyle (cep tlf, para vs.) fotoğraf(lar)ını çekebilseniz güzel olurdu aslında.

Almayı düşündüğümden değil de belki bir gün denk gelir, hoşuma gider ve almak isterim diye;
* Fiyatlar genellikle hangi aralıktadır?
* Kalite ve sağlamlık bakımından dikkat edilecek hususlar nelerdir?
* Nerelerde bulunur, en yaygın modeller hangileridir?
vs...
Boş bir vaktinizde tecrübe ve bilgilerinizi kısaca paylaşırsanız memnun olurum.
Kullanıcı avatarı
Solestar

Mesaj krytime » 05 Ara 2009, 09:17

Egunns Mercedes CLS maketine sahipmisiniz. Ben CLS maketine pek rastlamadım. O arabaya bitiyorum.Bulsam hemen alacağım. Maketini tabiki :lol:
krytime

Mesaj Egunns » 07 Ara 2009, 01:13

krytime- cls ye sahip değilim, kassınu beğendiğim araçları almaya çalışıyorum, masitoda 60-79 tl rasına Autoart markasında 170 tl ye bulabilirsin...dekalo.com a göz at

solester -
özetlemeye çalışırsam bunlar fiyat fiyat, ben genelde 1/18 ölçekleri almaya çalışıyorum, yani gerçeğinin 18 kat küçültülmüş hali; bunun haricinde 1/87 ye kadar mevcut, 1/8 de var tabi,, bu boyu 8-9 bin tl civarı..onuda zaten biyerde sergileyemezsin, villada falan oturmak lazım nereye konurki; basitçe 1/18 fiyatlarından bahsedersek, bu koleksiyon dünyasının vasat markaları sayılan Burago, Maisto gibi markalarda 50 tl den başlar,, ama bu markaların premium versiyonları biraz daha detaylıdır ve boyası daha iyidir,80-90 tl ye kadar da çıkabilir..bu markalar çoğu oyuncakçı ve kırtasiyede mevcuttur ama bu markaların üstünde markalar Autoart-Kyosho-hotwheels super elite(mattel)-minichamps...gibi bir üst sınıf markalar oyuncakçılarada yoktur..ve fiyatları 150-350 tl arasıdır ; bu markaların de üstü BBR- Exoto..gibi markaların 1/18 leri 600 tl civarı falan....fiyatın artması demek, kullanılan detay,melzeme ve boya ile alakalı,, mesela benim altta resimlediğim ferrari 612- hotwheels super elite limitli üretim..e fiyatı 400 tl den 290 a düştü,,mesela mercedes Autoart marka 210 tl fiyat mevcut....dekalo.com..dekalo shop canlı gözle tehtakelede görülebilir, birçok markanın tr distribitörü - bestelhobi dende internet üzerinden satış var- sahibinden.com da da "die-cast" diye arasan tüm satılık modelleri görebilirsin , birde bu modellerin genel adı " die-cast"
Commander Chronograph,Mido
Kullanıcı avatarı
Egunns

Mesaj Egunns » 07 Ara 2009, 01:25

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Egunns

Mesaj Egunns » 07 Ara 2009, 01:30

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Egunns

Mesaj nickynick » 07 Ara 2009, 01:48

612 Scaglietti çok harika duruyo egunns ;)
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj Egunns » 07 Ara 2009, 02:03

612 ye omega diyelim, diğerleri tissot :)
bu ferrari de en ufak bir yapışkan yok, kullanılan tüm metal görünümlü detaylar gerçek torna kesimi; bir başka deyişle mercedes te cl63 yazısı yapışkan 612 de adam metal işlemiş ; kapı eşiği yazısı bile metal ; deli işi ya bu akadar uğraşılırmı :)...tabi bu ferrari mercedes karşılaştırması değil, marka ve ödenen para karşılaştırması; mesela bu ferrari Hotwheelsin süper elite serisi...mesela hotwheelsin normal serisi casio falandır yani...hani karşılaştırırsak :)
Kullanıcı avatarı
Egunns

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 36 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners