TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

izikler kar覺s覺nda siz ne yap覺yorsunuz ?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

izikler kar覺s覺nda siz ne yap覺yorsunuz ?

Mesaj Casioseverim » 19 Eyl 2024, 20:06

ncelikle merhabalar bu benim ilk g繹nderim olacak, forumu hep uzaktan takip ederdim ama ilk kez bir konu a癟覺yorum. Ufaktan ben de casio saatler toplamaya balad覺m. 24 saat saat takar覺m ayn覺 zamanda. Kendime hem spor yapt覺覺m i癟in hem de 癟ok ayakta kald覺覺m bir i yapt覺覺m i癟i癟in bir g shock almaya karar verdim. Alm覺ken iyi alay覺m diyip gbm-2100-1adr metal kasal覺 bir g shock alay覺m dedim b繹ylece casual giyindiimde de 覺k durur spor giyindiimde de dedim. En ufak s羹rmede kasa 癟izildi. Keyfimi biraz ka癟覺rd覺 bu durumda. Metal kasa yerine ayn覺 saatin klasik versiyonu ise ayn覺 s羹rt羹lmeden hi癟 癟izik almad覺. izikleri gidermek i癟in bir ilem mi yapsam yoksa saati her g羹n takmak yerine 繹zel yerlere giderken tak覺p onun d覺覺nda klasik versiyonunu mu kullansam? Bir de siz 癟izikler olunca nas覺l tepki veriyorsunuz? G繹z羹m al覺覺p durumu kabul eder miyim acaba...
Kullan覺c覺 avatar覺
Casioseverim

Kay覺t: 19 Eyl 2024, 19:48

Re: izikler kar覺s覺nda siz ne yap覺yorsunuz ?

Mesaj kesikparmak » 19 Eyl 2024, 21:08

Ben kasadaki 癟iziklere tak覺lm覺yorum. Ancak camda bir 癟izik olursa taham羹l羹m olmuyor. Bir daha kullanas覺m gelmiyor o saati. Kasadaki 癟izik yaanm覺l覺k kat覺yor ama bana g繹re. Tercih meselesi tabi ama ben g-shock serisi saat koleksiyonumu hep plastik kasa, silikon kay覺 olarak tercih ediyorum. G-shock demek darbelere ve 癟izilmelere dayan覺kl覺, outdoor faaliyetlerde rahatl覺kla kullan覺labilecek, hafif saatler olmal覺. Ayn覺 ekilde pro trek serisi de 繹yle. Sonradan moda anlay覺覺 gerei 癟elik kasal覺 癟elik bilezikli modeller de 癟覺kard覺lar ama bence g-shock ve pro trek serisine uygun deiller.

Konuya d繹nersek bence kasadaki 癟iziklere 癟ok tak覺lmana gerek yok. zel kullan覺mlara saklamana da gerek yok. Hani 繹zel bir damat saati veya tak覺m elbise saati olur. Onlar覺 繹zel g羹nlerde kullan覺rs覺n ama 癟elik kasa da olsa g-shock serisi g羹nl羹k her t羹rl羹 kullan覺mda keyfe g繹re kullan覺lmal覺.
Kullan覺c覺 avatar覺
kesikparmak

Kay覺t: 30 Kas 2020, 00:28

Mesaj Casioseverim » 19 Eyl 2024, 21:22

Yorumun i癟in teekk羹r ederim, 癟iziklere saatin bizimle yalanmas覺 diyelim o zaman. Kesinlikle g shock doas覺na 癟elik kasa ters. DW 5600 canavar gibi 癟arpa s羹rte kullan覺yorum ama 癟izik yok denecek kadar az. elik kasa g shock ise minicik bir duvara s羹rtme ile 癟izik doldu. Yine de g羹nl羹k olarak kullanmaya devam etmeliyim. Sonu癟ta bu saatler bunun i癟in yap覺ld覺. Bu arada Casio edifice efr - s180d tiffany rengine ve inceliine bay覺ld覺m bence kefedilmemi bir saat.
Kullan覺c覺 avatar覺
Casioseverim

Mesaj hknmtn » 20 Eyl 2024, 02:30

Aynen son mesaj覺n覺zdaki gibi ac覺madan kullanmaya devam edin bencede. Tecr羹be etmi oldunuz.
izikler eer y羹zeysel yani k覺lcal denildii gibi t覺rnaa gelmeyen cinstense polisajl覺 y羹zeylerde Cape Cod i g繹r羹r. Eer y羹zey f覺r癟al覺 ise Bergeon 2834-C gibi kalemlerle uygulamay覺 d羹zg羹n yaparsak g羹zel sonu癟lara ulaabiliriz. Ama derin 癟iziklerde bu tip eyler i g繹rmez. Daha profesyonel uygulamalar laz覺m.
Bahsettiiniz Edifice'nin siyah kadranl覺s覺n覺 yak覺ndan incelemitim. Dediiniz gibi ince ve merakl覺s覺na g羹zel bir saat. Sat覺n almadan 繹nce kadran rengi konusunda canl覺 g繹r羹lmesi, denenmesi gerektiini d羹羹n羹yorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
hknmtn

Kay覺t: 24 Au 2018, 23:47

Mesaj Casioseverim » 20 Eyl 2024, 02:40

hknmtn yazd覺:Aynen son mesaj覺n覺zdaki gibi ac覺madan kullanmaya devam edin bencede. Tecr羹be etmi oldunuz.
izikler eer y羹zeysel yani k覺lcal denildii gibi t覺rnaa gelmeyen cinstense polisajl覺 y羹zeylerde Cape Cod i g繹r羹r. Eer y羹zey f覺r癟al覺 ise Bergeon 2834-C gibi kalemlerle uygulamay覺 d羹zg羹n yaparsak g羹zel sonu癟lara ulaabiliriz. Ama derin 癟iziklerde bu tip eyler i g繹rmez. Daha profesyonel uygulamalar laz覺m.
Bahsettiiniz Edifice'nin siyah kadranl覺s覺n覺 yak覺ndan incelemitim. Dediiniz gibi ince ve merakl覺s覺na g羹zel bir saat. Sat覺n almadan 繹nce kadran rengi konusunda canl覺 g繹r羹lmesi, denenmesi gerektiini d羹羹n羹yorum.

Yan覺t覺n覺z i癟in teekk羹r ederim. Bu ilk k覺lcal 癟izik ama sonuncu olmayacak zaten imkans覺z. 8 k繹eli edifice'覺n tiffany mavisi kadranl覺s覺n覺 incelediimden beri akl覺mda safir cam覺 ve a覺r覺 ince olmas覺 ile tam bir dress watch bence ama spor bir yan覺 da var karars覺z kald覺m. Ne olursa olsun dediiniz gibi saati ele al覺p incelemeden ve denemeden almamal覺. Quartz saatlere 繹n yarg覺l覺yd覺m ama bu tarz saatleri denedik癟e 繹n yarg覺m bitti
Kullan覺c覺 avatar覺
Casioseverim

Mesaj Heesh » 20 Eyl 2024, 10:24

Merhaba
Kasadaki 癟iziklere tak覺lmay覺n 2 g羹nde al覺覺yor inan yaanm覺l覺k :)

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Heesh

Kay覺t: 30 Eki 2015, 16:00

Mesaj Halitkin » 01 Eki 2024, 17:45

G-Shock serisi 癟izilmek i癟in 癟覺kar覺lm覺 bir saat zaten :) izildii i癟in 羹z羹lmeniz gereken en son saat yani, takmay覺n kafan覺za. Bu saatin olay覺 salaml覺k ve dayan覺kl覺l覺k, 癟iziklere tak覺lmamak laz覺m.
Kullan覺c覺 avatar覺
Halitkin

Kay覺t: 07 Kas 2017, 21:41

Mesaj argentum » 03 Eki 2024, 21:31

izikler kordonda ise ge癟 fark ederim. Kasada olunca 癟abuk fark ediyorum tabi. Genelde kulland覺覺m saatlerde derin 癟izik olmaz. K覺lcal olanlara bir s羹re sonra g繹z羹m al覺覺yor pek umursam覺yorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
argentum

Kay覺t: 27 Au 2013, 09:41

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: concordet1972, Mtn ve 252 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners