TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Aliexpress'den saat al覺m覺 sorunsal覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Aliexpress'den saat al覺m覺 sorunsal覺

Mesaj oserin » 16 Au 2024, 23:22

kesikparmak yazd覺:Bir yak覺n覺 taraf覺ndan getirtmek d覺覺nda bir alternatif yok gibi. Beendiiniz saat Pagani Design gibi kendi sitesinden de sat覺 yapan bir marka olup, fiyat k覺s覺tlamas覺na sokmasa bile al覺nmaz. 羹nk羹 g羹mr羹kleme ileme 繹yle paras覺n覺 vereyim getirteyim denecek birey deil. M羹avire gideceksin bir ton yaz覺ma ileri vs. g羹mr羹k paras覺 m羹avir paras覺 derken 癟ok urat覺r覺yor. Hani mali boyutu bir yana bir de bir ton urat覺r覺yor. Kald覺 ki cepten 癟覺kacak para da saatin kalitesinin 癟ok 羹zerine 癟覺k覺yor. K覺sacas覺 yurtd覺覺ndan incik boncuk d覺覺nda 羹r羹n al覺m覺n覺 tamamen bitirdiler.

Kibar Cevab覺n覺z i癟in teekk羹r ederim hocam. o saate takt覺m, bir ekilde al覺r覺m, ama ne zaman, nas覺l, bilmiyorum
En son oserin taraf覺ndan 17 Au 2024, 07:53 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
oserin

Kay覺t: 21 Nis 2014, 19:07

Mesaj HknDrsn » 16 Au 2024, 23:40

oserin yazd覺:
HknDrsn yazd覺:Sen yasay覺 nas覺l delerimin peine d羹m羹s羹n :lol:
Bu bir sorun deil, h羹k羹met d覺ar覺ya para 癟覺kmas覺n diye yasa 癟覺kard覺 o y羹zden yasa deimedii s羹rece bir deiiklik bekleme . Ben ille bunu alacam dersen masraf覺na katlanman gerekiyor baka yolu maalesef yok.
Yada varsa farkl覺 bir 羹lkede tan覺d覺覺n al覺p oraya g繹ndereceksin oda gelirken getirecek.

Hocam, derdim siyasi tart覺ma a癟mak deil, zaten buras覺 da yeri deil.aliexpres, bana g繹re Fiyat/performans oran覺 gayet y羹ksek saatlerin sat覺ld覺覺, al覺veriin 癟ok mant覺kl覺 olduu, benim de her g羹n girip bakt覺覺m bir siteydi. Yeni cikan bir model g繹rd羹m, 癟okta beendim. 15 g羹n 繹nce olsa, alabiliyordum, u an, yine bu saati alman覺n bir yolu varm覺d覺r onu soruyorum. Yoksa da yoktur da, sizin soruma verdiiniz cevap, ve yapt覺覺n覺z yorum 癟okta 覺k olmam覺, neyse yine de cevab覺n覺z i癟in teekk羹rler

Siz bu yasaya tak覺lmadan bu 羹r羹n羹 nas覺l al覺r覺m覺n yolunu ar覺yorsunuz, bir y繹ntemi var m覺 diye soruyorsunuz, ve bunu bir sorun olarak g繹r羹yorsunuz.
Derdim polemik yaratmak deil k羹癟羹kte olsa bir espriyle balamakt覺, o y羹zden c羹mle sonuna :lol: b覺rakm覺t覺m.
Ard覺nda da bir yolu olup olmad覺覺n覺 a癟覺k bir ekilde dile getirdim. Hounuza gitmedii i癟in 繹z羹rdilerim.

lke olarak o kadar gerginiz ki ne desek yanl覺 anla覺l覺yor. Neyse Aliexpress ser羹veninizde baar覺lar diliyorum. :champ:
referans
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=244&t=22863
Kullan覺c覺 avatar覺
HknDrsn

Ya: 45
Kay覺t: 13 Oca 2014, 15:27

Mesaj oserin » 17 Au 2024, 00:04

HknDrsn yazd覺:
oserin yazd覺:
Bu bir sorun deil, h羹k羹met d覺ar覺ya para 癟覺kmas覺n diye yasa 癟覺kard覺 o y羹zden yasa deimedii s羹rece bir deiiklik bekleme . Ben ille bunu alacam dersen masraf覺na katlanman gerekiyor baka yolu maalesef yok.
Yada varsa farkl覺 bir 羹lkede tan覺d覺覺n al覺p oraya g繹ndereceksin oda gelirken getirecek.

Hocam, derdim siyasi tart覺ma a癟mak deil, zaten buras覺 da yeri deil.aliexpres, bana g繹re Fiyat/performans oran覺 gayet y羹ksek saatlerin sat覺ld覺覺, al覺veriin 癟ok mant覺kl覺 olduu, benim de her g羹n girip bakt覺覺m bir siteydi. Yeni cikan bir model g繹rd羹m, 癟okta beendim. 15 g羹n 繹nce olsa, alabiliyordum, u an, yine bu saati alman覺n bir yolu varm覺d覺r onu soruyorum. Yoksa da yoktur da, sizin soruma verdiiniz cevap, ve yapt覺覺n覺z yorum 癟okta 覺k olmam覺, neyse yine de cevab覺n覺z i癟in teekk羹rler

Siz bu yasaya tak覺lmadan bu 羹r羹n羹 nas覺l al覺r覺m覺n yolunu ar覺yorsunuz, bir y繹ntemi var m覺 diye soruyorsunuz, ve bunu bir sorun olarak g繹r羹yorsunuz.
Derdim polemik yaratmak deil k羹癟羹kte olsa bir espriyle balamakt覺, o y羹zden c羹mle sonuna :lol: b覺rakm覺t覺m.
Ard覺nda da bir yolu olup olmad覺覺n覺 a癟覺k bir ekilde dile getirdim. Hounuza gitmedii i癟in 繹z羹rdilerim.

lke olarak o kadar gerginiz ki ne desek yanl覺 anla覺l覺yor. Neyse Aliexpress ser羹veninizde baar覺lar diliyorum. :champ:

襤lk mesajinizda, siz ne kadar espri niyeti ile yazsan覺z da, giri cumleniz gayet sert ve ustenci bir c羹mle idi, bu mesaj覺n覺zda da son cumleniz, yeterince k羹癟羹mseyici bir c羹mle, o y羹zden bu cevab覺n覺z i癟in size teekk羹r edemeyeceim. 襤yi geceler
En son oserin taraf覺ndan 17 Au 2024, 00:06 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
oserin

Mesaj copycat » 17 Au 2024, 00:05

AliExpress'te sat覺lan markalar覺n bir癟ou kendi sayfalar覺 羹zerinden direkt sat覺 yap覺yorlar.

Hangi markay覺 beendiniz bilmiyorum ama en son Sugess - Seestern markal覺 saatleri satan firmayla maillemitim, g繹ndeririz dediler.

30 Euro alt覺nda bedelle g繹nderirlerse saat g羹mr羹kten ge癟er.

CPH2113 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
copycat

Ya: 44
Kay覺t: 30 Mar 2015, 10:28

Mesaj oserin » 17 Au 2024, 00:13

copycat yazd覺:AliExpress'te sat覺lan markalar覺n bir癟ou kendi sayfalar覺 羹zerinden direkt sat覺 yap覺yorlar.

Hangi markay覺 beendiniz bilmiyorum ama en son Sugess - Seestern markal覺 saatleri satan firmayla maillemitim, g繹ndeririz dediler.

30 Euro alt覺nda bedelle g繹nderirlerse saat g羹mr羹kten ge癟er.

CPH2113 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi

https://a.aliexpress.com/_Ew1JV6D bu modelden bahsediyodum hocam, bu markan覺n, baka bir modelini kullan覺yorum, ve i癟iliini 癟ok beendim. Sizin s繹ylediiniz ey, mant覺kl覺 geldi bana da, firmaya bir mail atmaya deer bence de, yol g繹sterici nazik mesajiniz i癟in teekk羹r ederim
Kullan覺c覺 avatar覺
oserin

Mesaj HknDrsn » 17 Au 2024, 00:17

oserin yazd覺:
HknDrsn yazd覺:
oserin yazd覺:

襤lk mesajinizda, siz ne kadar espri niyeti ile yazsan覺z da, giri cumleniz gayet sert ve ustenci bir c羹mle idi, bu mesaj覺n覺zda da son cumleniz, yeterince k羹癟羹mseyici bir c羹mle, o y羹zden bu cevab覺n覺z i癟in size teekk羹r edemeyeceim. 襤yi geceler

Teekk羹r etmenizi beklemiyorum sadece bu kadar kendinizi gereksiz yere germeyin gerek yok :D
Size bu saatten sonra tek diyeceim ser羹veninizde izleyeceiniz yol i癟in imdiden baar覺lar. :thumbup:
referans
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=244&t=22863
Kullan覺c覺 avatar覺
HknDrsn

Ya: 45
Kay覺t: 13 Oca 2014, 15:27

Mesaj oserin » 17 Au 2024, 00:21

HknDrsn yazd覺:
oserin yazd覺:
HknDrsn yazd覺:
oserin yazd覺:

Teekk羹r etmenizi beklemiyorum sadece bu kadar kendinizi gereksiz yere germeyin gerek yok :D
Size bu saatten sonra tek diyeceim ser羹veninizde izleyeceiniz yol i癟in imdiden baar覺lar. :thumbup:

Herhangi bir ser羹vene girdiim falan yok hocam, sadece, saatlerle ilgili bir forumda, saat al覺m覺yla ilgili bir soru sordum o kadar
Kullan覺c覺 avatar覺
oserin

Mesaj hknmtn » 17 Au 2024, 03:04

Diyelim ki firmaya mail att覺n覺z onlarda "olur pakete 25 yazar覺z" dedi ve g繹nderdi. G羹mr羹k 羹phelenirse paketi a癟覺p bakabilir ve sizden kredi kart覺 slipini ibraz etmenizi isteyebilir. Eer oradaki tutar 25'nun yakla覺k deerinde deilse ge癟mi ola.
Kullan覺c覺 avatar覺
hknmtn

Kay覺t: 24 Au 2018, 23:47

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot] ve 81 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners