TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

700 TL Bütçeye Günlük Kullanım İçin Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 700 TL Bütçeye Günlük Kullanım İçin Saat Önerisi

Mesaj Emre » 11 Haz 2011, 16:17

herojd11 yazdı:kusura bakmayın ama iş biraz kamera şakasına döndü , lütfen siz de biraz araştırın

Arkadas kendisine en uygun saati bulana ayni saatten bi tane hediye edecek heralde :)

Bu arada Mido'lara da bakmani tavsiye ediyorum.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Frax » 11 Haz 2011, 19:38

emre08 yazdı:
herojd11 yazdı:kusura bakmayın ama iş biraz kamera şakasına döndü , lütfen siz de biraz araştırın

Arkadas kendisine en uygun saati bulana ayni saatten bi tane hediye edecek heralde :)

Bu arada Mido'lara da bakmani tavsiye ediyorum.

Ben de foruma, internete, saatçilere bakılmasını tavsiye ediyorum :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj nazdrovya » 11 Haz 2011, 20:12

Siz herkesi kendiniz gibi saatten anlayan insanlar sanıyorsunuz sanırım ?
Aklınızca dalga geçiyorsunuz !
Ben saat işinden anlamış olsam emin olun forumuzuna dahi uğramam ancak bilmiyorum ve anlamıyorum.
Kullanıcı avatarı
nazdrovya

Mesaj Ahbob » 11 Haz 2011, 20:20

Buradaki bilgili arkadaslar size bilgi vermek, yardimci olmak icin ugrasiyorlar.Bir zahmet forumda biraz arasaniz, gezinseniz sizinkine benzer konular goreceksiniz.Kriterlerinize gore tavsiye yapilacak olsa deri kordonlu, her kiyafete uyan yuzlerce saat bulunabilir.Size tavsiyem forumda biraz arama yapmaniz ve Frax'in ilk mesajindaki linke tiklayarak okumaniz.
Kullanıcı avatarı
Ahbob

Mesaj Emre » 11 Haz 2011, 20:51

nazdrovya yazdı:Siz herkesi kendiniz gibi saatten anlayan insanlar sanıyorsunuz sanırım ?
Aklınızca dalga geçiyorsunuz !
Ben saat işinden anlamış olsam emin olun forumuzuna dahi uğramam ancak bilmiyorum ve anlamıyorum.

Kimse seni hor gormuyor nazdrovya. Buradaki uyelerin ben de dahil olmak uzere belki %75'i foruma ilk geldigimizde otomatik saatler hakkinda cok bilgiye sahip degildik. Forumda gezinerek bilgi edindik. Sana da oyle yapmani tavsiye ediyorum.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj nazdrovya » 11 Haz 2011, 21:05

Peki anladım teşekkür ederim
Kullanıcı avatarı
nazdrovya

Mesaj sadice83 » 12 Haz 2011, 02:45

eğer tissot alıcaksan katiyetle alışveriş sitelerinden alma mağazadan garantili ürün al tissotların çok fazla sahtesi var dikkat
Kullanıcı avatarı
sadice83

Mesaj Archezia » 12 Haz 2011, 04:51

Bence önerilen Tissot'lardan PRC 200 çok uygun belirttiğiniz kriterlere. Hem klasik hem spor kıyafetle gider bence. Kontrast dikişli deri kayış da var. Kalitesi zaten belli. Bence bu saati bir mağazaya gidip deneyin. Tissot satan yerlerin neredeyse hepsinde vardır zaten. Kolunuza takınca daha iyi anlarsınız saati ne kadar beğendiğinizi. Otomatik olanı da deneyebilirsiniz tipleri aynı ama otomatiğin fiyatı verdiğiniz aralığın üzerinde. Yani pilli yerine otomatik fiyatını sorup sonra üzülmeyin boş yere (: Bunun bir de kronograf olanı var. O biraz daha spor duruyor ama güzel o da. Fiyatı da peşin alımda 700TL'ye düşer tahminimce. Link : http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=22991&product=Tissot%20T17.1.516.32
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 168 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners