TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

longines conquest quartz al覺n覺r m覺?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

longines conquest quartz al覺n覺r m覺?

Mesaj Metinfatihhh » 21 Tem 2024, 23:12

Merhaba arkadalar, saat d羹nyas覺na giri yap覺yorum ve belirlediim b羹t癟ede arat覺rmalar覺m ve beenilerim sonucu bir adet tissot seastar 1000 powermatic 80 saati ve bir adet longines conguest 41 mm blue quartz almaya karar verdim.Ama quartz konusunda 癟ok karars覺z覺m.Sizce al覺n覺r m覺?
Kullan覺c覺 avatar覺
Metinfatihhh

Kay覺t: 21 Tem 2024, 14:21

Re: longines conquest quartz al覺n覺r m覺?

Mesaj depechemode » 22 Tem 2024, 11:21

Orta ve ileri seviye modellerde mekanik almal覺s覺n. Bahsettiin pilli mekanizmalar覺 kullanan daha uygun isvi癟re saatleri var. rnein swiss militay hanova. Tissot seastar 1000 powermatic 80 bende de var 癟ok iyi. G羹癟 rezervi bahseldii gibi 80 saat gidiyor.
Kullan覺c覺 avatar覺
depechemode

Kay覺t: 04 Oca 2023, 16:14

Mesaj Metinfatihhh » 22 Tem 2024, 12:14

Asl覺nda marka i癟in almak istiyorum en az覺ndan l羹kse giri segmentinde bir saatim olsun diye.A癟覺k癟as覺 ekil yapmak i癟in.Bu y羹zden otomatik quartz olmas覺 farkeder mi?bunu anlamaya 癟al覺覺yorum
Kullan覺c覺 avatar覺
Metinfatihhh

Mesaj Metinfatihhh » 22 Tem 2024, 12:36

A癟覺k癟as覺 sonra sataca覺m覺 d羹羹nmediim i癟in etiket/ekil olmas覺 amac覺yla tercih etmek istemitim.Bu ama癟la mekanizmas覺n覺n ne olduu 繹nemli mi?
Kullan覺c覺 avatar覺
Metinfatihhh

Mesaj Eterna » 22 Tem 2024, 13:40

Al覺n覺r tabii niye al覺nmas覺n. Bileinizde beenmeniz ve sevmeniz yeterli. Ben Tag Heuer, Longines quartz modellerini severek kullanm覺t覺m daha 繹nce. Otomatik saatinizde olsun, pilli saatinizde olsun.
Kullan覺c覺 avatar覺
Eterna

Ya: 50
Kay覺t: 28 May 2010, 13:44

Mesaj copycat » 23 Tem 2024, 08:01

Baz覺 saatseverlerde quartz mekanizmalara kar覺 tak覺nt覺 boyutunda bir nefret var.

Sa癟ma.

Hounuza giden modeli, eer yeterli fiyat avantaj覺 yakalayabiliyorsan覺z quartz alabilirsiniz. Quartz覺n da otomatie 羹st羹nl羹kleri var, t覺pk覺 tam tersi gibi.

CPH2113 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
copycat

Ya: 44
Kay覺t: 30 Mar 2015, 10:28

Mesaj MacGyver » 27 Tem 2024, 19:51

hocam 10-15k civar覺 verip quartz alman覺zda hi癟bir sorun yok. ancak 20+ b羹t癟elere 癟覺kt覺覺n覺zda quartz alman覺z yanl覺 olur. o paray覺 etmez 癟羹nk羹...

yine de siz bilirsiniz.
Kullan覺c覺 avatar覺
MacGyver

Kay覺t: 02 Kas 2019, 22:26

Mesaj AudemarsPiguet » 28 Tem 2024, 03:18

Longines Conquest Quartz almay覺 d羹羹n羹yorsan, kaliteli ve uzun 繹m羹rl羹 bir saat sahibi olaca覺n覺 s繹yleyebilirim. Longines Conquest Quartz, 繹zellikle 襤svi癟re kalitesi ve markan覺n g羹venilirlii a癟覺s覺ndan iyi bir se癟imdir. Quartz saatler, mekanik saatlere g繹re daha az bak覺m gerektirir ve hassas zaman tutma konusunda genellikle daha iyidir. Eer saatini s覺k s覺k ayarlamak istemiyorsan veya g羹nl羹k kullan覺m i癟in dayan覺kl覺 bir saat ar覺yorsan, quartz bir model olduk癟a pratik olabilir. Conquest serisi, 覺k tasar覺m覺 ve salam yap覺s覺yla bilinir, bu nedenle hem g羹ndelik hem de resmi kullan覺mlar i癟in uygundur.
Kullan覺c覺 avatar覺
AudemarsPiguet

Kay覺t: 23 May 2023, 17:42

Sonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Lieutenant ve 230 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners