TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni TAG Heuer Aquaracer GMT Hakkında Fikirleriniz?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Yeni TAG Heuer Aquaracer GMT Hakkında Fikirleriniz?

Mesaj LNs7 » 07 Tem 2024, 17:24

Merhabalar, daha önce seiko, longines hydroconquest vb. birçok diver saatim oldu farklı renk ve boyutlarda,

Şimdi de Tag Heuer'ın yeni çıkardığı GMT Batman modeli ile ilgileniyorum ve görüşlerinizi almak isterim.

Kasa çapının 42mm olarak küçültülmesi,
Yeni kadran -her ne kadar Omega SMP'ye benzetilse de- ve renklerin dikkat çekiciliği,
Yeni mekanizma 80h power reserv GMT ile gelmesi vb. özelliklerinden ötürü iyi bir fiyat teklifi ile (3300-3500$) alınabilir olarak bakıyorum.

Saatin resmi site linkini ve fotoğraflarını da buraya bırakıyorum, şimdiden değerli görüşleriniz için teşekkürler..

https://www.tagheuer.com/tr/en/timepieces/collections/tag-heuer-aquaracer/42-mm-th31-03-cosc/WBP5114.BA0013.html

Resim
Kullanıcı avatarı
LNs7

Re: Yeni TAG Heuer Aquaracer GMT Hakkında Fikirleriniz?

Mesaj copycat » 07 Tem 2024, 19:36

Şahsi görüşüm, yeni nesil hydroconquest ile aquaracerlar arasında sınıf atlayacak bir fark yok.

Bu yüzden alımı biraz erteleyip daha yukarı bir harekette bulunurdum yerinizde olsam.

CPH2113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
copycat

Mesaj LNs7 » 07 Tem 2024, 23:39

Yorumunuz için çok Teşekkürler hocam, şöyle ki longines hydroconquest eski versiyon (gmt olmayan seramik bezelli düz model) kullandım gayet hoş saat ancak Longines hydroconquest gmt ile bahse konu saati karşılaştırdığımızda fiyatlar yakın ama tag ayrıca cosc ile geliyor hem de benim fikrim Tag daha bi çekici marka olarak 8-)
Kullanıcı avatarı
LNs7

Mesaj ErsinGS » 09 Tem 2024, 22:08

Her iki saat arasındada kozmetik görünümü ve yeni in House mekanizması ile tercihim Tag olurdu.
Kullanıcı avatarı
ErsinGS

Mesaj Heesh » 10 Tem 2024, 12:35

Gmt ihtiyacım yok ama kadran deseni
Güzel ki en çok sevdiğim nokta in house makinaya geçmiş olmaları gmt siz hali radarım da

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Heesh

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 133 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners