TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Homage Evreni

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF Homage Evreni

Mesaj Derici » 03 Haz 2024, 23:34

muratcan07 yazdı:
sasuta yazdı:
muratcan07 yazdı:Paganidesing ın kendi sitesinden sipariş veren var mı? Mail attım Türkiyeden çok müşterimiz var, extra vergi ödemenize gerek yok Türkiye gümrüğünde diye cevap attılar. Kendi sitelerinden mi alsam yoksa aliexpress den mi bilemedim

Vergiyi peşin almıyorlarsa gümrükte ekstra vergi çıkar. Ne söylediklerine pek itibar etmeyin.

Aslında bir tane alınıp denenebilir gibi geldi bana çünkü aliexpressden ucuza geliyor hesapladığıma göre
Alırken mutlaka gümrüğünüde ödeyip alın. Sonra başınıza iş alabilirsiniz..

21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Derici

Mesaj muratcan07 » 05 Haz 2024, 14:06

SPECHT & SOHNE Bu markayı kullanan bilen var mı? Prx homage için çok merak ettiğim bir ölçü satışa sunmuş. Kullanan kalitesini bilen var mı?
Kullanıcı avatarı
muratcan07

Mesaj Solestar » 09 Haz 2024, 11:09

muratcan07 yazdı:SPECHT & SOHNE Bu markayı kullanan bilen var mı? Prx homage için çok merak ettiğim bir ölçü satışa sunmuş. Kullanan kalitesini bilen var mı?

Bende aşağıdaki model var, fiyatına göre güzel saat. Camda AR olsa ve Dünya-Ay-Mars görselleri daha detaylı olsa daha güzel olurdu tabi.
Sanırım 37mmm prx düşünüyorsunuz, o kasa ve kordon tasarımı için ideal ölçünün 37mm olduğunu düşünüyorum. Benim de aklımda olan bir modeldi ama o tarz kordonlarda istediğim konforu bulamıyorum bir türlü.

Resim
Kullanıcı avatarı
Solestar

Mesaj sasuta » 09 Haz 2024, 14:51

muratcan07 yazdı:SPECHT & SOHNE Bu markayı kullanan bilen var mı? Prx homage için çok merak ettiğim bir ölçü satışa sunmuş. Kullanan kalitesini bilen var mı?

Ukbe'nin kanalında yeni incelemesi var bi göz atmanda yarar var.

https://www.youtube.com/watch?v=oR3bZF0DvqQ
"Bir fırıldak rüzgar olmadan dönüyorsa mutlak bir üfleyen vardır"
Kullanıcı avatarı
sasuta

Mesaj muratcan07 » 09 Haz 2024, 15:40

Evet dün yayınlanmış video bende dün akşam izledim bugünde sipariş verdim mavi renk 37mm umarım güzel çıkarda diğer renklerinide alırım.
Aslında orjinal bir tissot prx almak istiyordum, mağazaya gittim 35mm bileğime küçük durdu 40mm büyük geldi. Üzülerek vazgeçmiştim almaktan. Bakalım 37mm nasıl olacak.
Kullanıcı avatarı
muratcan07

Mesaj vertas » 15 Haz 2024, 17:38

iyi bayramlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
vertas

Mesaj mturann » 15 Haz 2024, 18:15

İyi bayramlar
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj depechemode » 25 Haz 2024, 14:48

sasuta yazdı:Pilot saatinin fosforlu olması gerektiğinden ibreleri fosforlu ve dönemini daha yansıtacağını düşündüğümden de orak çekiç saniyeli olan modeli seçtim. Birden fazla saat kullananlar bilir her taktığınızda saati yeniden kurup ayarlamak gerektiği için de sapma benim için çok önemli değil. Bu nedenle de sapmayı en aza indiren bir modifiye olan kuğu boynu için fazla para vermek istememiştim. Ama ölçüme göre sapması beklediğimden çok iyi çıktı.

Resim

Resim

Bende bu saatten sipariş verdim. Aslında bu saat bir homage değil. Officall seagull sitesinde orjinali satılıyor. 1963 yılında isviçreliler ile yapılmış bir marka. Tekrar üretime başlamış. Birde oficial olmayan üreticiler aynı mekanizmayı kullanarak satış yapıyor. Bu daha ucuz ama çakma değil. Çakma hatta quartz modeller olabilir alırken dikkat etmek gerekir. Geçenlerde saat inceleme youtuber Erk KOÇAK tanıtım yapmış ve kendisininde aldığı bir satıcı paylaşmış. Bende aldım. Kargodan gelmesini bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
depechemode

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 186 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners