Çok teşekkür ederim [emoji4]
Saat Nomos Tangente 35 mm ref.101 ,
Kitap ise Stowa'nın 2018 yılında yayınladığı koleksiyon kitabı.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederim [emoji4]
Sanki swatch grubun saatler arasındaki farklar yavaş yavaş kapanıyor.saat şahane yeni t.speedmaster.herkese hayırlı bayramlar dilerim.[emoji846]scarbo yazdı:Çok teşekkürler [emoji1317]mturann yazdı:scarbo yazdı:
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok şık [emoji106]
Çok teşekkürler, gerçekten bende çok beğenerek kullanıyorum, bu modeli bekleyenler varmış yabancı forumları okuyarak öğrendim, ben sadece beğenerek geçmişini bilmeden aldım, asıl ilk basımı lemania mekanizmaya sahipmiş (omega 861 mekanizma ile aynı) Speedmaster denilince, eskiden aynı mekanizmaları paylaşıyorlarmış Tissot ile. Yeni tanıtılan bu modelde ise Valjoux(7753-A05.291) mekanizmayı en üst seviyeye çıkartıp, nivachron denge yayı, nivachoc şok direnci, 68 saat rezerv süresi, lazer regülasyon vs vs eklenerek günlük +-5 saniye garantiliyor, kullanması zevkli bir saat.Günlük +2 ile ilerliyoruz.prx yazdı:Sanki swatch grubun saatler arasındaki farklar yavaş yavaş kapanıyor.saat şahane yeni t.speedmaster.herkese hayırlı bayramlar dilerim.[emoji846]scarbo yazdı:Çok teşekkürler [emoji1317]mturann yazdı:scarbo yazdı:
Çok şık [emoji106]
SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 79 misafir
|