TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot Gentleman, KonyalıSaat ve Kuzey Saat hakkında

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tissot Gentleman, KonyalıSaat ve Kuzey Saat hakkında

Mesaj Throndor » 27 Şub 2024, 09:35

Herkese merhabalar,

İlk saatimi almak üzere KonyalıSaat’i ziyaret ettim. Tissot Gentleman Otomatik modelini beğendim. Yaklaşık 30.000 fiyat aldım ve nakitte %10 indirim imkanı da mevcut.

İnternette PttAVM üzerinden sanırım Kuzey Saat’de 21.000 civarı bir fiyat var.

1 - Bu saatin sahtesi mevcut mu ve Kuzey Saat’den sahte saat gelme imkanı var mıdır?

2 - Gönlümde KonyalıSaat’den direkt almak var. İlgilendiler, Yardımcı olan beyefendi de samimi olarak güzelce işini yaptı, ondan almak isterim. Acaba KonyalıSaat fiyat politikasında ne kadar katıdır bilen var mı? Yardımcı olma eğilimindeler midir?

Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
Throndor

Re: Tissot Gentleman, KonyalıSaat ve Kuzey Saat hakkında

Mesaj kaanknv » 27 Şub 2024, 14:07

Merhabalar.
store.tissotwatches.com'da Kuzey saat bayiliği görünmüyor. Bulaşmayın derim.
Konyali Saat daha önceden %15 yapıyordu ancak son zamlardan sonra %10 konusunda çok katılar. En son %10 üzerinden taksitli satışa imkan verdiler.
Alternatif yerleri de sorgulayın derim Abt saat, Edip saat, Günkut saat, Şamil saat gibi. Bazen %15-20 yapabiliyorlar ancak bayadir buralardan alışveriş yapmadım.
Şimdiden hayırlı olsun.

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
kaanknv

Mesaj ysnlztrk » 27 Şub 2024, 14:24

Engin saatte de fiziki mağazada güzel indirim yapıyorlar. İncelemenizi öneririm.

SM-F946B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
ysnlztrk

Mesaj esenturk » 27 Şub 2024, 16:13

Geçenlerde forumdan bir arkadaşımız sahte bi prx vakasıyla karşılaşmıştı. O yüzden üç beş fazla olsun yetkili satıcıdan olsun. Edip saate de bakabilirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
esenturk

Mesaj LynXMaSTeR » 27 Şub 2024, 18:30

ataşehirdeki metropol avm de bulunan engin saatten almıştım benim tissotu, gayet güzel indirim yapmışlardı, taksit de yaptılar.
cevahir avmde de şubeleri var.
Kullanıcı avatarı
LynXMaSTeR

Mesaj Merdo » 27 Şub 2024, 23:19

Abt saatten 5 kadar saat aldım hepsinide online, tavsiye ederim hocam, gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Merdo

Mesaj prx » 28 Şub 2024, 07:18

Edip saate bakin derim.

SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Prx; Battı balık yan going.
Kullanıcı avatarı
prx

Mesaj Throndor » 28 Şub 2024, 08:53

Teşekkürler ediyorum. Saatimi aldım. Tissot’un sayfasında Ankara’daki tüm yetkili satıcıları gösteriyormuş. Sonradan öğrendim.Hepsini aradım. Genelde %10-15 arası indirimler. %15 iyi bir indirim oluyor. Birçoğu %15 yapamadı. Bir kişi %15 üstüne çok cüzi bir indirim de yaptı ama elinde istediğim renk yoktu. Ben de enflasyonist ortamda 1-2 hafta beklemek istemediğim için %15 indirim yapan ve yetkili bayi olan Ankamall Etap Saat’den aldım. Ankara’da ikamet ettiğim için yukarıda belirtilen saatçilerin büyük bir kısmı burada yok.

İnternette 21.000 fiyat veren Kuzey Saat’in fiyatı çok ciddi düşük. Liste fiyatı üzerinden neredeyse %30 indirim. Sanki doğru olamayacak kadar iyi bir fiyat. İnternette de haklarında bir kaç sahte saat şikayeti okudum. Doğruluklarını bilmiyorum ama beni caydırdı.

İlk ciddi saatim oldu. Ama saat beğenirken de çok sayıda saat alanları gayet iyi anladım. Daha ilkini almadan ‘bunu da bir süre sonra alırım’ diye içinden geçiriyor insan.
Kullanıcı avatarı
Throndor

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 216 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners