Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Oncelikle sizden nefret ettigimi soylemem lazim . Bundan oncesinde hmm bunun sekli guzelmis diye cok basit bir sekilde saat alan birini asla karar veremeyen bir adam haline getirdiniz . Armutun sapi, uzumun copu hicbir seyi begenmez oldum. Ama oydu buydu derken is en son geldi bu iki modelin arasinda kaldi. Sizce hangisi ve neden?
Öncelikle ikiside benim beğendiğim kinetic modellerden.Canlıda denerseniz gerçekten kolda şık duruyor,ayrıca kalite konusunda sıkıntı çekmezsiniz fiyatını da fazlasıyla hak eden saatler bence.Cam safir,biri perpetual biri de direct drive... Eğer otomatik saat istemeyip illa ki kinetic istiyorsanız gerçekten güzel modeller.
Birbirine cok yakin saatler.Bence hangisini secerseniz secin pisman olmazsiniz.Ama benim sahsi gorusum bence SNP025P1'e big date cok guzel duruyor.Benim tercihim o olurdu.