TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Jaeger-LeCoultre

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Jaeger-LeCoultre

Mesaj krytime » 05 Ara 2009, 23:46

Bugün Ankara Panora da Pırlant ın vitrininde Jaeger-Le Coultre leri seyretmeye doyamadım. Vitrinde gerçekten üst seviye markalar vardı ama Jaeger-Le Coultre gerçekten aralarında kendini belli ediyor, ben burdayım diyordu. Birde dikkatimi çeken şey vitrinde ki tüm Jaeger ler deri kordonluydu. Bu sayfadaki resimlerde de hepsi deri kordonlu. Nedense Jaeger-Le Coultre denince insanın aklında hemen deri kordonlu bir Jaeger canlanıyor. Sanki marka deri kordonla özdeşleşmiş gibi.
krytime

Mesaj polemik » 06 Ara 2009, 00:03

vervito yazdı:bu saati alamıyorsan Longines Legend Diver al (bulablirsen yeni koleksiyonda yok çünkü) şekli çok benziyor bence.

Mesajını şimdi gördüm abi.

Longines Legend Diver Metrocity'de var, bugün denedim. Gerçekten çok güzel ve şık bir saat.
Kullanıcı avatarı
polemik

Mesaj polemik » 06 Ara 2009, 02:56

Ben JLC'de sadece Master Compressor modellerinde çelik kordon görüyorum, diğer serilerde yok denecek kadar az.

Zenith de Defy Serisi dışında deri kordonu tercih ediyor.
Kullanıcı avatarı
polemik

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot], ringrang ve 218 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners