Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
kesikparmak » 07 Kas 2023, 18:55
mturann yazdı:kesikparmak yazdı:

Longines Conquest Heritage modelinin Escapement Time markasıyla bir homage'ı var ancak muhtemelen fiyatının yüksek olması sebebiyle Türkiye'ye gönderimi yok. Başka bir markada vs. gören duyan olursa diye buraya bırakıyorum.

Otomatik olması bile hiç önemli değil. Yeterki bu model olsun. Tipi çok hoşuma gidiyor.
Bilgi için teşekkürler
Hocam bilgi amacıyla değil de aslında soru sorma amaçlı yazdım onu. Ancak şimdi okuyunca pek soru soruyormuşum gibi bir ifade olmamış

-

kesikparmak
-
c6rvo » 12 Kas 2023, 01:19
Evet moonwatch olan bu. Ben lacivert-beyaz olandan almıştım (omega-snoopy homage) bence güzeldi sevmiştim heves ettiysen alınabilir bence o fiyatlara
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

c6rvo
-
sosyalcan » 15 Kas 2023, 23:12
Herkese merhaba Day Date saat ön erisinde bulunacak arkadaşlar varsa buraya yazabilir mi? Aslında Orient ilk versiyonu harika o da zaten üretilmiyor ve E-bay da ikinci eli 800 Usd ye yaklaşmış durumda yani uçmuş, değerli önerileriniz önemli Seiko ,Citizen modelleri de olabilr?
-

sosyalcan
-
sosyalcan » 16 Kas 2023, 08:28
Merhaba bu markaya ben de baktım alttaki modeli de beğendim sanırım bezelinden dolayı safir cam olması bir artı özellik lakin ben çift renkli ürün arıyorum beyaz -altın ya da rose beyaz gibi bu marka sadece tek renk üretmiş ,Seikonun SNKJ90 modeli de kendine has bir model olması bakımından hoşuma gitti. O da ne yazık ki satılmıyor.
-

sosyalcan
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Turker ve 251 misafir