SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

prx yazdı:Kurmalı olan saati bilen var mı 5 rakamı ve alttan saniyeli bir saat.quartz olan timex. Kadran bendeki hislon nacar gibi 5 rakamı sub second. falan.robert de niro'nun kolunda red lights filmi.sonlarda iş bu kurmalı saatte bitiyordu finalde.

Teşekkür ederim subspeed [emoji106]valla hislon nacar bu tarz çok kadran kullanmış zamanında birkaç marka daha var teknos,singer başka omega longines te hiç rastlamadim .bu kadranı genelde orta halli markalar kullanmış zamanında.SubSpeed yazdı:prx yazdı:Kurmalı olan saati bilen var mı 5 rakamı ve alttan saniyeli bir saat.quartz olan timex. Kadran bendeki hislon nacar gibi 5 rakamı sub second. falan.robert de niro'nun kolunda red lights filmi.sonlarda iş bu kurmalı saatte bitiyordu finalde.
Çok iyi
Teşekkür ederim subspeed [emoji106]valla hislon nacar bu tarz çok kadran kullanmış zamanında birkaç marka daha var teknos,singer başka omega longines te hiç rastlamadim .bu kadranı genelde orta halli markalar kullanmış zamanında.SubSpeed yazdı:prx yazdı:Kurmalı olan saati bilen var mı 5 rakamı ve alttan saniyeli bir saat.quartz olan timex. Kadran bendeki hislon nacar gibi 5 rakamı sub second. falan.robert de niro'nun kolunda red lights filmi.sonlarda iş bu kurmalı saatte bitiyordu finalde.
Çok iyi
prx yazdı:Teşekkür ederim subspeed [emoji106]valla hislon nacar bu tarz çok kadran kullanmış zamanında birkaç marka daha var teknos,singer başka omega longines te hiç rastlamadim .bu kadranı genelde orta halli markalar kullanmış zamanında.SubSpeed yazdı:prx yazdı:Kurmalı olan saati bilen var mı 5 rakamı ve alttan saniyeli bir saat.quartz olan timex. Kadran bendeki hislon nacar gibi 5 rakamı sub second. falan.robert de niro'nun kolunda red lights filmi.sonlarda iş bu kurmalı saatte bitiyordu finalde.
Çok iyi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: brkblkn, insatiable, timeluxury, Toroman ve 163 misafir
|
||||||||||||||