Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
nyldrm » 15 Mar 2023, 11:19
mancho yazdı:6 milyon nüfuslu Ankara'da bir tane düzgün saat ustası olmaması ne büyük utançtır başkent için!
Çalış Saat'i duydum Ankara'da fakat henüz tecrübe etme şansım olmadı.
Nihat Yıldırım / Eski Kullanıcı Adı: bluedrk
-

nyldrm
-
mancho » 16 Mar 2023, 23:39
nyldrm yazdı:mancho yazdı:6 milyon nüfuslu Ankara'da bir tane düzgün saat ustası olmaması ne büyük utançtır başkent için!
Çalış Saat'i duydum Ankara'da fakat henüz tecrübe etme şansım olmadı.
Teşekkürler, bir deneyeceğim orayı.
-

mancho
-
osmancan846 » 22 Eyl 2023, 21:23
Arkadaşlar merhaba konuyu hortlatmış gibi olmak istemiyorum ama konyada güncel bir saat ustası tavsiye edebilecek var mı?
-

osmancan846
-
ErsinGS » 28 Eyl 2023, 18:58
osmancan846 yazdı:Arkadaşlar merhaba konuyu hortlatmış gibi olmak istemiyorum ama konyada güncel bir saat ustası tavsiye edebilecek var mı?
merhaba
Fatih çarşısında derya saati tavsiye ederim.
-

ErsinGS
-
btwatch » 14 Eki 2023, 13:05
Merhaba arkadaşlar Diyarbakır'da mekanik saat tamiri için tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı
-

btwatch
-
postaciceku » 16 Eki 2023, 18:18
Antalya - Swiss Watch Cafe - (Eski Lara yolu The Marmara karsisi)
Selim bey’in “Zenith Saat Ustasi” sertifikasi duvarda asilidir ve kendi deyimiyle saatin ameliyati suresince size videolu sunumlar yapar.
Guvenle saatinizi teslim edebilirsiniz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-

postaciceku
-
nicknock » 13 Kas 2023, 21:44
Youtube' ta çok çeşitli saat tamir videoları bulmak mümkün bildiğiniz gibi.
Hiç kuşkusuz saat tamiri yapmak ancak bir zanaatkarın işidir. Bunu hiçbir zaman DIY projesi olarak görmedim ben.
İşe meraklı biri olarak beni aştığını hep bilmişimdir. Ancak bu videoları izlemesi hep bir zevk oldu benim için.
Son günlerde algoritmadan dolayı karşıma çıkan bir kanalın videosunu paylaşmak isterim. Kendisi hiç konuşmuyor ancak oldukça esprili caps' leri ve yeri geldiğinde yaptığı caps' li açıklamalarla diğerleri arasından ayrılmayı başarıyor.
Siz de benim gibi izlemekten zevk alıyorsanız buyrun bir örnek:
https://www.youtube.com/watch?v=c0H1LzMZ__0Bu da harikaymış!
https://www.youtube.com/watch?v=L3moD1QyjtM
-

nicknock
-
Cruciatus » 15 Ara 2023, 16:55
postaciceku yazdı:Antalya - Swiss Watch Cafe - (Eski Lara yolu The Marmara karsisi)
Selim bey’in “Zenith Saat Ustasi” sertifikasi duvarda asilidir ve kendi deyimiyle saatin ameliyati suresince size videolu sunumlar yapar.
Guvenle saatinizi teslim edebilirsiniz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yörüten ve Oğulları.. Tamir deneyimim olmadı ama kendilerinden Breguet saat aldım, Omega saat sattım. Baba oğul çok beyefendi insanlar ve düzgün esnaflar. Ayrıca Omega Speedmaster Cal321’i de onların sayesinde Omega fabrika mağazasından aldım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En son
Cruciatus tarafından 15 Ara 2023, 16:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-

Cruciatus
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: BaranKurt, cbmad, ceyyhun, eskiserkan, Hellhound, yus49 ve 72 misafir