cet1905 » 29 May 2011, 00:16
Tüm arkadaşlara iyi dilekleri için çok teşekkür ederim.Açıkçası bu saatlerin hepsini büyük bir zevk ve iştahla satın aldım.Ve hepsini de takmaya çalışıyorum.Ben de Tag saate elime aldığımda hayranlık duydum.Ama maddi değerlerine bakmadan hepsini ayrı seviyorum.Şimdi sırada Omega Seamaster var.Temmuzda İtalya da olacağım.Belki orada iyi bir fiyat yakalarım.Zira 2 ay önce Atina da Tag Calibre 17 Grand Carrera modelini nerdeyse TR fiyatının 3 de 2 si bir fiyata alıyordum.Tax free de cabası.
Bir arkadaş motor sporları merakım olabileceğini söylemiş.Doğru yakalamış.Doğuş Otonun tüm organizasyonlarında yer almaya çalıştım.Porsche World Rally Tour kapsamında prodriver lisans-2002 Hazerfan havaalanı,Touareg arazi parkurları,Landrover arazi parkurları vs.Bunun yanında model araç koleksiyonu ve film koleksiyonu yapıyorum.Yani bir oda araba ve film.Bir de HiFi müzik hobisi.Fakat saat olayı bambaşka.Aranıza yeni katıldım ve gördüğüm kadarıyla bu konuda çok ileri değilim.Sadece kendimce zevkli olduğuna inandığım saatleri aldım.Beğenmiş olmanız da gurur verici.