Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
esenturk » 14 Haz 2023, 00:45
Ben de bunu diyecektim. Severek kullanıcısı olduğum Rado captain cook da çok güzeldir. Bir de special edition alırsanız yanında bir deri bir nato kordon ve çok şık bi travel bag geliyor. Kordonları değiştirir değiştirir kullanırsınız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

esenturk
-
Ert » 16 Haz 2023, 17:16
Tudor tercih edilebilir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
AHM
-

Ert
-
ducktheplan » 16 Haz 2023, 20:31
esenturk yazdı:
Ben de bunu diyecektim. Severek kullanıcısı olduğum Rado captain cook da çok güzeldir. Bir de special edition alırsanız yanında bir deri bir nato kordon ve çok şık bi travel bag geliyor. Kordonları değiştirir değiştirir kullanırsınız.
İkinize de farklı tavsiyeniz için teşekkür ederim. 7-8 ay önce bu saati çok beğeniyordum, en sonunda gidip kolumda denedim ama nedense bir türlü bileğime yakıştıramadım. Tekrar bir deneyebilirim, belki bu sefer farklı hissettirir

-

ducktheplan
-
Bowmore » 12 Eyl 2023, 13:22
İkinci el düşünürseniz Omega diver saatlerden birisi olabilir
-

Bowmore
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], MrPusskins ve 107 misafir